ז'רקו קוראץ' חזר באופן רשמי להפועל חיפה. החלוץ המונטנגרי חתם הערב (שני) על חוזה לשלוש שנים וחצי אצל יואב כץ. קוראץ' יצטרף לאימוני הקבוצה, אליה חזר אחרי חצי עונה בבית"ר ירושלים, ויירשם למשחק מול מכבי נתניה. קוראץ', אגב, כבר החל בימים האחרונים לחפש דירה באזור הקריות. על כוונת הפועל חיפה לצרפו פורסם לראשונה בוואלה! ספורט.
במקביל, בחיפה ממשיכים לחפש אחר מועמדים נוספים לחיזוק כשבשלב זה במועדון צופים בדיסקים של עשרות מועמדים זרים. אם יגיע עוד זר, ינסו לשחרר את אוסיי מוואלי, אך לא בטוח שהשחקן יסכים לכך. גם אם כן, בחיפה צפויים לשאת בעלויות שכרו, או להגיע איתו לפיצוי בגובה כמה משכורות.
אתמול ערכו שחקני הקבוצה מסיבת הפתעה למאמן ראובן עטר שחגג יום הולדת.
(עדכון ראשון: 11:13)
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.


