רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אכזבה בבני סכנין מההפסד 3:2 אתמול (שבת) למ.ס אשדוד ובעיקר מהיכולת במחצית הראשונה שהסתיימה ב-0:2 לאורחים. כפי שקרה לא פעם העונה, השחקנים של סכנין החלו את המשחק בצורה לא טובה, אלא שבניגוד למשחק הקודם נגד הפועל עכו, הפעם הם לא הצליחו לחזור והפסידו. "אנחנו פותחים לא טוב וצריכים לשנות את זה", אמר שחקן בקבוצה, "אם נתחיל משחקים כמו שאנחנו מסיימים אותם נהיה בצמרת ונאסוף הרבה יותר נקודות".
למרות ההפסד, בסכנין לא נכנסים למרה שחורה ובקבוצה מקווים להמשיך בדרך שהחלה לפני כמה שבועות, כשאלי כהן הגיע לקבוצה. "אנחנו צריכים לדאוג גם מהתחתית", אמר אותו שחקן, "אבל להסתכל גם על האפשרות להיכנס לפלייאוף העליון. יש לנו קבוצה טובה ואנחנו יכולים לעשות את זה".
בסכנין מעוניינים להתחזק בשני שחקנים וסימנו כבר לפני זמן רב יחסית את מוחמד כליבאת. יחד עם זאת, בקבוצה מבינים שעכשיו יש לראות האם מרקו בלבול בונה על הקשר-חלוץ, שמיעט לשחק תחת אלכסנדר סטנוייביץ' במכבי חיפה. אם הוא יקבל רשות לעזוב, אנשי סכנין מתכננים להפעיל עליו מכבש של לחצים כדי שיחזור לקבוצה בה כיכב בשנה שעברה. כמו כן ייעשה ניסיון לצרף זר במקום מילאן בויוביץ' ששוחרר.
מי שמאכזב מאוד בתקופה האחרונה הוא יאניס פפאדופולוס שהחל את העונה מצוין. היווני נמצא בתקופה לא טובה מאז נפצע לפני כמה שבועות ואמש הוחלף במחצית. אם בסכנין ימצאו זר או ישראלי טוב יותר במרכז המגרש, פפאדופולוס עשוי להיחתך.