יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
קשר-חלוץ עירוני קרית שמונה, אופיר מזרחי, לא חש בטוב ונעדר מהאימון של הקבוצה היום (שלישי). מזרחי צפוי להיות כשיר למשחק מול הפועל תל אביב ביום שני, כמו גם שיר צדק שאמור לחזור מחרתיים לאימונים. קאסיו פרננדס ורוג'רס קולה עדיין בספק גדול למשחק, אך בקריה מעריכים שלפחות החלוץ הזמבי יוכל להיות בסגל.
בינתיים בקרית שמונה עוסקים מתחת לפני השטח בשאלה האם הקבוצה תחזק עצמה בינואר או תישאר עם הסגל הנוכחי עד סוף העונה. הבעלים איזי שרצקי הצהיר שהוא לא מתכוון לחזק את הקבוצה, ושחקנים אומרים שלדעתם מדובר בטעות.
אחד מהשחקנים אמר לוואלה! ספורט: "אנחנו באמת בפוזיציה טובה להשיג משהו מצוין השנה. מצד אחד חיזוק יכול לפגוע בנו ואפילו בי אישית כי זה אומר יותר תחרות, אבל אם אנחנו רוצים להתמודד מול מכבי תל אביב והפועל באר שבע אנחנו צריכים סגל עמוק. רק השבוע שיחקנו עם מינדאוגאס פאנקה כבלם במשך חצי שעה, למרות שזו לא העמדה הטבעית שלו".
אגב במועדון מאמינים שלמרות ההצהרות של שרצקי, הוא יחזק את הקבוצה בסופו של דבר.


