ניו אורלינס סיינטס (8:6) עשתה הלילה (בין שני לשלישי) צעד חשוב ביותר לכיוון הפלייאוף, כשניצחה בשיקגו 15:31 ושבה למקום הראשון ב-NFC דרום. דרו בריס זרק ל-375 יארד ושלושה טאצ'דאונים, במשחק שהשליטה של הקדושים בו הייתה מוחלטת, וחצה את 4,000 היארדים במסירה בפעם התשיעית ברציפות. ניו אורלינס ירדה להפסקה ביתרון 0:14, סיימה את הרבע השלישי ב-0:24 והרביעי כבר היה לפרוטוקול. 194 יארד, שני טאצ'ים ושלושה איבודים לג'יי קאטלר בשיקגו, שירדה למאזן 9:5.
כעת גורלם של הסיינטס בידיהם, כשיארחו במשחק מפתח במחזור הקרוב את אטלנטה. ניצחון בהתמודדות הזו, והם עשויים לעלות כבר השבוע, הפסד יפתח את העסק לחלוטין. במחזור האחרון תתארח ניו אורלינס בטמפה ביי.
חדשות מהליגה:
דמארקו מארי, הרץ המצוין של דאלאס, שבר עצם בידו השמאלית ועבר ניתוח. עם זאת, הוא עדיין לא נפסל למשחק הקרוב של הקאובויס נגד אינדיאנפוליס.
רוחות חדשות: ניו אורלינס ניצחה בשיקגו 15:31
16.12.2014 / 8:14