יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אחרי הדיבורים והפרסומים סביב מעבר אפשרי למכבי חיפה בינואר, מסתמן שגילי ורמוט יישאר בפועל תל אביב עד תום העונה. המהלך להשארתו הצפויה של הקשר יתאפשר אחרי שאיש העסקים עידו חג'ג' יזרים בימים הקרובים הלוואה נוספת לקבוצה בסכום של מיליון שקלים.
כידוע, המועדון סובל מבעיות כלכליות רציניות ולכן אופציית מכירתו של ורמוט הייתה בעדיפות ראשונה אצל מחזיק זכויות הניהול חיים רמון בינואר הקרוב. כעת לאחר שורמוט סיכם עם חג'ג' על הלוואת בעלים נוספת שתממן את שכרו, ייתכן כי פה נגמרה סאגת מעברו של הקשר לפחות עד הקיץ. עם זאת, יש לציין שהצעה מפתה של מכבי חיפה ובקשה מצד הקשר לעבור לירוקים עשויים לסלול את דרכו לכרמל ברגע האחרון. כרגע הדברים תלויים ביעקב שחר ובגודל ההצעה שיעביר לקשר ולהפועל תל אביב.