בבני סכנין לא אהבו בלשון המעטה את ההחלטה של בית הדין לפיה הקבוצה תצטרך לארח את מכבי תל אביב מחוץ לאצטדיון דוחא. הקבוצה ספגה כזכור עונש רדיוס בפועל בעקבות התנהגות אוהדיה במשחק מול בית"ר ובנוסף תצטרך לשלם קנס של עשרים אלף שקל.
בסכנין יערערו על ההחלטה וידרשו מבית הדין העליון לשנות את ההחלטה. "בוודאי שנערער", אמר יו"ר המועדון מוחמד אבו יונס לוואלה ספורט. "זה לא חשוב בכלל נגד מי המשחק אנחנו נערער כי מדובר בהחלטה לא הוגנת". גם מנכ"ל המועדון חאלד דוכי הודיע שהקבוצה תערער. "רק קיבלנו את ההחלטה. אדבר עם אבו יונס ונעכל, אבל נערער על ההחלטה".
גורמים אחרים במועדון היו תקיפים יותר ואמרו: "במקום להצדיע לנו על העבודה שעשינו מענישים אותנו. הרי תפסו את האוהדים אז מה רוצים מאיתנו. ההנהלה עושה הכל כדי למנוע אירועים כאלה ומוציאה מאות אלפי שקלים ובסוף אנחנו נענשים בחומרה".
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
אגב, אותם גורמים אמרו לוואלה! ספורט שלהערכתם בית הדין לא יזוז מעמדתו, מה שאומר שדווקא נגד האלופה מכבי תל אביב הקבוצה תצטרך לארח בחוץ. בסכנין בנו על הכנסה גדולה מהמשחק הזה וכעת מקווים בקבוצה שלא יפסידו כסף רב בשל ההחלטה. האצטדיון בעכו משמש כמגרש החלופי של סכנין, אך בקבוצה טוענים שמדובר במגרש קטן מדי ובחדרי חדרים כבר עלתה האופציה לארח בסמי עופר כשבמועדון מאמינים שלפחות עשרת אלפים צופים יגיעו למשחק אם ייערך בחיפה.
בצד המקצועי, חלק מהאנשים במועדון מעוניינים לחתוך בחודש ינואר את המגן איגור יובאנוביץ' והחלוץ מילאן בויוביץ'.לטענת אותם גורמים במצב הכספי הנוכחי אין מקום בסכנין לזרים שנמצאים על הספסל ולעיתים אפילו לא בסגל. עם זאת בשלב ה המאמן גיא לוי מעוניין בעומק בסגל ולכן אין עדיין החלטה סופית בנושא.


