המגן השמאלי חיים מגרלשווילי עשוי לחזור לקבוצת נעוריו הפועל חיפה. כפי שפורסם בוואלה! ספורט בחיפה רוצים להתחזק במגן שמאלי נוסף וכעת עלה שמו של השחקן שלא החל את העונה באף קבוצה. מגרלשווילי התאמן היום (שלישי) עם האדומים ובחיפה ירצו לבדוק בתקופה הקרובה את כושרו לפני שיחליטו אם להחתימו.
מגרלשווילי כאמור פרץ בחיפה ולאחר מכן עבר ליריבה העירונית מכבי חיפה וכן שיחק בבית"ר ירושלים. בתחילת העונה התעניינו במגן בבני סכנין, אך כעת לאור חוסר שביעות הרצון ממהראן אבו ריא, מגרלשווילי עשוי לנחות דווקא בקבוצה של יואב כץ. במקביל בקבוצה מעריכים שמהראן לאלה, שנפגע בקרסול, יחזור לאימונים בעוד כמה ימים ויהיה כשיר למשחק הבא מול הפועל פתח תקוה. בניגוד לחלוץ המגן הימני עומר ורד בספק גדול וההערכה היא שהוא אינו יהיה כשיר למשחק הקרוב.
בנוסף, בחיפה בוחנים גם את מארק לובטקין, עולה חדש מארצות הברית, שמשחק כבלם וגם כקשר אחורי. ההערכה בחיפה שהוא לא יצורף, אך בשלב זה הוא צורף לאימונים כדי שיוכלו לעמוד מקרוב על יכולתו.
רגיל (2) 56
18:00

אנגולה

מצרים
מצרים מגיעה למשחק בראש שקט עם 6 נקודות וכבר הבטיחה את ראשות הבית. אנגולה, לעומת זאת, עם נקודה אחת בלבד, חייבת ניצחון
רגיל (2) 65
18:00

זימבבואה

דרום אפריקה
דרום אפריקה יודעת שתיקו עשוי להספיק לה כדי להבטיח את המקום השני (בזכות הניצחון על אנגולה). זימבבואה חייבת ללכת על כל הקופה ולנצח.
רגיל (2) 137
20:00

קובנטרי

איפסוויץ'
איפסוויץ' היא אחת הקבוצות המלהיבות באנגליה בשנתיים האחרונות, עם כדורגל התקפי ושוטף. קובנטרי בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל איפסוויץ' נלחמת על כל נקודה כדי להישאר בצמרת הגבוהה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן כאשר נקודה מפרידה בין שתי הקבוצות בטבלה. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
רגיל (2) 284
21:45

נוריץ'

ווטפורד
האורחת לא בעונת שיא אבל יש לה המון על מה לשחק כשהיא רחוקה שלוש נקודות בלבד מהמקום השלישי. נוריץ' מתחת לקו האדום ומתאוששת מפתיחת עונה רעה, אבל עדיין לא מספיק טובה לנצח בהתמודדות הזו


