אחרי הניצחון על הפועל פתח תקוה שהשאיר אותה שבוע נוסף בפסגה, עירוני קרית שמונה החלה לעסוק בהכנות למשחק העונה מול מכבי תל אביב בעוד שבועיים. לראשונה זה שנים נראה שבעיר קיימת התעניינות גדולה. בצל מחאת הכרטיסים שהייתה בתחילת העונה, הפתיע הבעלים איזי שרצקי והודיע היום (שני) לראשי המועדון שהוא קובע מחיר אחיד של 50 שקלים בלבד לכל האצטדיון.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בקרית שמונה קיבלו בהפתעה את ההחלטה של שרצקי, שכן בעבר מעולם לא נלקח סכום נמוך כל כך למשחק עונה, אלא ששרצקי הבהיר שהוא מעוניין במגרש מלא באוהדי קרית שמונה שידחפו את השחקנים במשחק מול האלופה ולכן החליט על המחיר הנמוך. בקבוצה יעניקו כמובן כמות כרטיסים גדולה גם למכבי תל אביב אך הצפי והרצון של אנשי המועדון הואוהדים מקרית שמונה שימלאו לראשונה העונה את האצטדיון וינסו לדחוף את השחקנים לניצחון ולפתיחת פער על האלופה.
בצד המקצועי, בקבוצה התאכזבו לשמוע על הפציעה של אחמד עאבד שנמצא בספק למשחק מול האלופה. עאבד ינוח במשך שבוע ולאחר מכן יתברר אם הוא יוכל לחזור לאימונים. מי שצפויים להיות כשירים הם וובה בראון ומינדאוגאס פנקה, כשלגבי הליטאי יתברר אם הוא אכן כשיר לאחר כמה ימים של אימונים, אז יתברר אם הכאבים אינם חוזרים.
בשל מצוקת מגרשי האימון והעובדה שלקבוצה אין כעת מגרש אימונים מסודר בשל השזרוע במגרש, תערוך היום קרית שמונה אימון קליל באולם הספורט במטולה. מחר תתאמן הקבוצה במגרש בכפר בלום. ביום רביעי תערוך הקבוצה משחק אימון מול הפועל חיפה במגרשי אבי רן בחיפה.