קשר בני לוד סלים טועמה העביר היום (ראשון) מכתב התראה לפני תביעה להפועל תל אביב, בו הוא דורש כי קבוצתו לשעבר תשלם לו 568,594 שקל בתוך 14 יום, ולא יפנה לערכאות משפטיות. טועמה טוען כי במהלך שלושה חודשים ניסה להגיע להסדר עם מנכ"ל הקבוצה יוסי סחלי, אך זה בכל פעם מחדש דחה אותו בתירוץ אחר.
הסכום אותו דורש טועמה מורכב מכספים אשר קוצצו ממשכרותו בעונה שעברה והיו אמורים לחזור אליו עם עזיבתו. בנוסף, הוא דורש פיצויים על ארבע שנים בהם שיחק במועדון, משכורת אחרונה שלא שולמה ועוד כספים שנלקחו משכרו שלא על דעתו.
תגובת הפועל תל אביב: "ישנה מחלוקת בנוגע לתשלום משכורת אחת בלבד בסכום של כשבעים אלף שקל והיא תתברר במקום הראוי ולא באמצעי התקשורת. יתר הדרישות אינן קשורות להנהלה הנוכחית ושייכות לתביעות עבר שיש לשחקן מול ההנהלה הקודמת".
המכתב המלא ששלח עורך דינו של טועמה להפועל תל אביב (לחצו להגדלה):
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם