רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בצל פגרת הנבחרת, בעירוני קרית שמונה כבר חושבים על המשך העונה בליגת העל ומנסים למשוך כמה שיותר אוהדים למשחקי הבית. בינתיים, הודיעו בהנהלת המועדון שהם מחליטים ללכת לקראת האוהדים ובצל מחאת מחירי הכרטיסים, בקרית שמונה הודיעו רשמית שהכניסה למשחקים מול מ.ס אשדוד, הפועל רעננה ושתי הקבוצות מפתח תקוה תהיה חופשית. כמו כן, בקבוצה הודיעו שהמשחקים מול הפועל חיפה, מכבי נתניה, הפועל עכו ובני סכנין יהיו בעלות של 50 שקלים ומול יתר הקבוצות שנחשבות לגדולות, יהיו בעלות של שמונים שקלים בלבד למבוגר וארבעים שקלים לנוער וחיילים. 
איזי שרצקי הוא הבעלים השלישי בליגת העל שמאפשר כניסה חינם לאוהדי קבוצתו במשחקי הבית. קדמו לו ג 'קי בן זקן הבעלים של מ.ס אשדוד וגם דורון בן דקון, הבעלים של הפועל פתח תקוה שהחליט לאפשר כניסה בחינם למשחק הבית הקרוב של הקבוצה מול הפועל עכו.
במישור המקצועי, הקשר וובה בראון צפוי להוריד בתחילת השבוע הבא את הסד שמולבש על ידו ולאחר מכן יתברר אם הוא כשיר לחזור לאימונים ויוכל לחזור לפעילות או שמא נדרש טיפול נוסף. השחקן ששבר את היד הוריד כבר את הגבס ומסתובב רק עם סד על היד, כשכעת יירד הסד ביום ראשון הקרוב ואז יתברר אם השבר התאחה לחלוטין. גם טובארנו פינאס עדיין מתאמן בצד בשל מתיחה בברך ובשבוע הבא ינסה לחזור לאימונים, כשאז יתברר אם הוא כשיר למשחק הקרוב של הקבוצה. אחמד עאבד לא התאמן גם כן והוא סובל עדיין מכאבים, אך בקבוצה ינסו להכשיר גם אותו למשחק הקרוב.



