החברה הכלכלית הודיעה בימים האחרונים למכבי חיפה כי היא מתכוונת לערוך שזרוע באצטדיון סמי עופר בשבועות הקרובים. על פי המכתב, המשמעות היא שהקבוצה לא תוכל לארח את משחקה במחזור הבא, אולם למרות ההחלטה הירוקים לא מתכוונים לוותר על אירוח משחק הבית מול רעננה, והם הבהירו לאנשי החברה הכלכלית, האחראית על הטיפול באיצטדיון, כי לא יוכלו לארח באף מגרש אחר בישראל לפחות 17 אלף אוהדים.
אחרי המחזור הבא תצא הקבוצה לשני משחקים חוץ, מול הפועל באר שבע ומכבי פתח תקוה, כך שעד שתחזור למשחק הבית הבא, במחזור השמיני, השזרוע יסתיים. "נשחק תוך כדי הליך השזרוע. איצטדיון בגודל הזה לא קיים בנתניה, גם לא בבלומפילד, ולא נסחוב את האוהדים עד לטדי", הבהירו במועדון. "אם היה איצטדיון אחר, היה על מה לדבר"
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
אלכסנדר סטנוייביץ' לא נכח באימון אתמול בשל סיבות אישיות, אבל לאימון אחר הצהריים ובאימון הבוקר המאמן הגיע. האימון היום התבסס על משחקונים קצרים, אחד על אחד ושניים על שניים, אך לא על טקטיקה. הסיבה היא מספר שחקני מפתח כמו טאלב טואטחה ואייל משומר השוהים עם נבחרת ישראל ו-ולדימיר סטויקוביץ' שנמצא עם נבחרת סרביה לא נכחו באימון, כשגם יוסי בניון שערך אתמול אימון כפול זכה לטיפולים לחיזוק הברך ויחזור מחר.
רק לקראת סוף השבוע הבא מכבי חיפה תתחיל להגביר את הקצב לקראת המשחק מול מכבי תל אביב. "אנחנו עדיין לא מרגישים את המתח לקראת המשחק. ככל שהזמן עד המשחק יחלוף, האווירה תשתנה בהתאם", אמר הבוקר אחד השחקנים. אלעד גבאי נטש היום את האימון בשל מתיחה וייבדק מאוחר יותר. כרגע קיים ספק האם הוא יוכל לקחת חלק באימון הערב.