מכת פציעות בהפועל באר שבע לקראת משחקה מול הפועל פתח תקוה. לחלוץ שלומי ארבייטמן שעדיין לא כשיר למשחק בגלל חבלה בקרסול ולקשר מאור מליקסון, שממשיך בהליך השיקום, מצטרפים גם הבלם ויליאם סוארס שסובל ממתיחה ברצועת הברך וסיראז' נאסר ממתיחה בשריר הירך האחורי ואור חביביאן שסובל מקרע בשרירי הבטן. לגבי נאסר, הוא כבר החל להתאמן וההערכה יהיה שייכלל בסגל לקראת המשחק. במועדון מנסים להכשיר את מליקסון לקראת המשחק הבא מול מכבי תל אביב.
במועדון לחוצים מאוד מהעובדה שהקבוצה עדיין לא רשמה ניצחון במשחק רשמי. "אם לא ננצח בשבת, זה יהיה כדור שלג שיהיה קשה מאוד לעצור. בשבוע הבא יש לנו את מכבי תל אביב על הראש, חייבים להחזיר את הביטחון לשחקנים", אמר אחד השחקנים לפני האימון הבוקר. אלישע לוי שוחח השבוע בקצרה עם שחקניו: "היה שיפור במשחק האחרון מול בית"ר ירושלים, צריך להרים את הראש ולהסתכל קדימה", אמר המאמן.
בנושא אחר: במועדון טרם נפגשו עם דובב גבאי וסיראז' נאסר שמסיימים חוזה בחודש ינואר, לגבי המשך דרכם במועדון. נראה כי המטרה הראשונית היא למכור אחד מהשניים אם תגיע הצעה בחודש ינואר, ורק אם לא יגיעו הצעות תישקל האפשרות להארכת חוזה.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם