בעירוני קרית שמונה קיבלו השבוע עוד בשורה כואבת, לאחר חוות דעת רפואית נוספת התברר שהקשר הצעיר עדן שמיר צפוי להיעדר כארבעה חודשים מהמגרשים, ולא חודשיים כפי שהעריכו בתחילה. שמיר ששבר את הקרסול יצטרך להחליט בקרוב האם ללכת לשיקום שכולל ניתוח, ואז הוא צפוי להיעדר כשלושה חודשים. בשלב זה המומחים ממליצים לקשר הצעיר שלא לעבור את הניתוח ולבחור בשיקום בטוח יותר שכולל טיפולים וחיזוקים, ומשמעותו היעדרות של ארבעה חודשים.
מדובר כמובן במכה נוספת לסגל של ברק בכר שכידוע כבר איבד את תמיר כחלון שצפוי להיעדר תקופה ארוכה ואת משה אבוטבול שרק חוזר מפציעה ארוכה. בשלב זה אין כוונה במועדון לחזק את הקבוצה בשחקן נוסף, ורק אם יוחלט אחרת, יצורף שחקן לקראת סיום חלון ההעברות.
בקבוצה ימשיכו בהכנות בשל דחיית מחזור הליגה כשבשלב זה עדיין לא נקבע משחק אימון לסוף השבוע והשחקנים צפויים להמשיך להתכונן כרגיל, בתקווה שהליגה תיפתח בשבוע הבא. במועדון מאמינים שלמרות המשחקים הפחות טובים בגביע הטוטו, יש לקבוצה סגל חזק שיפגין יכולת טובה כבר במחזורי הפתיחה.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן