בבני סכנין היו שבעי רצון מהעובדה שלמרות משחק פחות טוב של הקבוצה היא הצליחה לחלץ נקודה ולא הפסידה להפועל חיפה במסגרת גביע הטוטו. בסכנין הציגו משחק חלש בהרבה מאשר זה שהציגו מול הפועל עכו, אך הצליחו לכפות תיקו 2:2 כשמוחמד גדיר ואיסמעיל ריאן כבשו את השערים. עם זאת במועדון מאוכזבים מאוד מהעובדה שהשניים לא ישחקו במשחק הבא של הקבוצה, שהוא למעשה משחק פתיחת העונה וזאת בשל הסעיף בחוזה שלהם שאוסר עליהם לשחק נגד מכבי חיפה, הקבוצה לה שייך כרטיסם.
בסכנין ינסו במהלך השבוע הקרוב לנסות ולשכנע את ראשי חיפה לאפשר לשניים לשחק, כשחלק מראשי סכנין העלו אפילו את האופצייה לנסות ולהציע למכבי חיפה שגדיר וריאן ישחקו מחצית אחת בלבד, בנפרד. בשלב זה לא נראה שמכבי חיפה תסכים וגיא לוי ייאלץ להסתדר ללא השניים, שנראים בכושר טוב מאוד.
בנוסף, בסכנין ממשיכים לחפש מגן שמאלי זר לקבוצה ובשבוע הקרוב תנסה הקבוצה להנחית להתרשמות אחד כזה. "בסך הכול יש לנו קבוצה טובה מאוד", אמר אחד השחקנים במועדון, "נכון שמכבי חיפה עדיפה עלינו, אבל כבר עונה שעברה הראינו שאנחנו מסוגלים להפתיע והשנה יש לנו אפילו זרים חזקים יותר, ככה שהכול אפשרי".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.