רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מכבי פתח תקוה מנסה בשעות האחרונות להחתים את החלוץ קוסטדין אזורוב, שחקנה של ליירסה בעונה שעברה ובני סכנין לפני שנתיים, שסיכם לפני מספר שבועות בקבוצה, נכח במחנה האימונים והחליט לעזוב בשל הצעה אחרת. המשא ומתן בין הצדדים חודש ביממה האחרונה וסוכנו של השחקן הודיע למועדון כי השחקן יוכל לנחות בקרוב בישראל על מנת לעבור את הבדיקות הרפואיות.
הבולגרי בן ה-28 כבש 18 שערים בשנה וחצי בשורות סכנין ומשם עבר לליירסה הבלגית, שבמדיה הוא כבש עוד 11 שערים. גורם במועדון אישר: "אנו מנהלים משא ומתן במטרה להחתים את השחקן בקבוצה".
פתח תקוה כבר החתימה העונה את הבלם דניאל דימוב, הקשר בריאן חרסיסיץ', וכעת היא נמצאת במשא ומתן עם קשר נבחרת אסטוניה, קונסטנטין וסילייב, שעל מועמדותו פורסם בוואלה! ספורט. השחקן כבר סיכם בקבוצה, אולם לאחר פגישה בין הצדדים התגלעו מחלוקות בין הצדדים וכעת הם מנסים לגשר על הפערים. במהלך היום צפויה להתקבל תשובה סופית בעניין.