בלם בית"ר ירושלים מתן בראשי עבר שלשום (ראשון) תאונת דרכים בשכונת עין כרם. בראשי היה בדרך לאימון הקבוצה ורכב שהגיח מולו התנגש ברכבו והעיף אותו לצידי הכביש. רכבו של הבלם עלה באש כתוצאה מהאירוע אך השחקן נטש את הרכב ונחלץ מהתאונה עם מכות יבשות בלבד. הוא פונה לבדיקות בבית החולים במשך מספר שעות וגם באימון אתמול המאמן מנחם קורצקי הורה לו לערוך אימון קל בלבד.
בראשי אמר אתמול: "היה לי הרבה מזל. כשהרכב עלה באש נלחצתי כי הדלתות ננעלו ולא יכולתי לצאת, אבל באו לעזור לי. אני מודה לאלהים שזה הסתיים רק במכות יבשות, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע". אגב, בראשי עדיין לא חתם על חוזהו במועדון לעונה הקרובה ובימים הקרובים הנושא אמור להיסגר.
בבית"ר התקבלה החלטה להתחזק לפחות בשחקן אחד, כאשר כרגע המטרה היא שחקן התקפה. הצוות המקצועי היה רוצה לראות את תומר סוויסה במועדון, והמגעים בין הצדדים יואצו בימים הקרובים. גם ניקולה מיטרוביץ' מהווה אופציה, אך הדברים יבשילו אך ורק אם מכבי תל אביב תסכים לשאת בחלק נכבד משכרו. עלותו של מיטרוביץ' היא כ- 1.6 מיליון שקל בשנה. השחקן עצמו עדיין בודק אופציות בחו"ל ואמר לאנשי מכבי תל אביב כי יהיה עימם בקשר בשבוע הבא.
הערב תפגוש הקבוצה את הפועל פתח תקוה במסגרת המחזור הראשון של גביע הטוטו (ראשל"צ, 20:45, 5+ לייב). בית"ר תשחק ללא חנן ממן ובראשי שעדיין לא חתמו על חוזיהם וכמו כן ייעדרו ארבעת שחקני הנבחרת הצעירה - אלי דסה, לידור כהן, עומר אצילי וטל כחילה. תומר ירוחם ומור שקד צפויים לפתוח בהרכב, כמו גם דני פרדה. שלומי אזולאי ושמוליק מלול עברו בבקרת התקציבים ויעמדו לרשות קורצקי הערב.
הרכב משוער: בוריס קליימן, תומר ירוחם, ססאר ארזו, זאב חיימוביץ', דושאן מאטוביץ', מור שקד, קלאודמיר, אופיר קריאף, איציק כהן, דני פרדה, זרקו קוראץ'.
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
