סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
עם שובה הצפוי של ליגת העל בכדורגל, רמי וייץ בדרך חזרה לצ'רלטון, כאשר הצדדים קרובים לסיכום. השדר הוותיק, שלא שידר בעונה שעברה, יחזור ליטול את המיקרופון כאחד השדרים המובילים בערוצים ספורט1 וספורט2, בעלי הזכויות בליגת העל ובליגות רבות באירופה.
וייץ, 61, החל את דרכו בערוץ 1 באמצע שנות ה-70, עבר לשידור חדשות ושב למחלקת הספורט בסוף שנות ה-80. לאחר עליית ערוץ הספורט בתחילת שנת ה-90 עזב וייץ את רשות השידור ושימש כשדר המזוהה עם ליגת האלופות. לאחר מכן שידר עבור הערוצים השונים, כשבטורנירי גביע העולם שב לעשות זאת גם בערוץ 1.
ב-2003 עבר וייץ לערוצי הספורט של צ'רלטון, כשהוא ממשיך לשדר לסירוגין בערוץ 1 ובערוץ הספורט. ב-2011 עזב את ערוץ הספורט, ובסיום עונת הכדורגל 2012/13 הופסקה גם התקשרותו עם צ'רלטון, אליה הוא חוזר, כאמור, לאחר יותר משנה של הפסקה.
את תגובתו של וייץ לא ניתן היה להשיג. מצ'רלטון נמסר: "אנו שמחים על חזרתו של רמי וייץ ומחכים לשידוריו בערוץ לקראת פתיחת עונת 2014/15 עם הליגות והמפעלים המרכזיים ביותר בערוצי צ'רלטון".


