וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

בשל תקלה טכנית: קרית שמונה התעכבה בנתב"ג

שלמה וייס. יחצ, מערכת וואלה

5.8.2014 / 14:38

הצפוניים המריאו באיחור לקפריסין כדי להתכונן לגומלין מול דינמו מוסקבה. השחקנים אופטימיים: "אפשר לעשות סנסציה"

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה
ילוו את קרית שמונה בקפריסין. ילדים מנתיבות ומשער הנגב עם שרצקי/מערכת וואלה, צילום מסך

עירוני קרית שמונה המריאה היום (שלישי) באיחור לקפריסין כדי להתכונן לגומלין מול דינמו מוסקבה, בעקבות תקלה טכנית. איזי שרצקי, מבעלי עירוני קרית שמונה, מימן עבור שלושים ילדים מנתיבות ושער הנגב טיסה ושהות בקפריסין ותכנן כי הם יצפו במשחקים של מכבי תל אביב וקרית שמונה במסגרות האירופיות, אך למשחק של האלופה הערב הם לא יספיקו.

בקרית שמונה מודעים לעובדה שלמרות התוצאה המצוינת שהשיגו מול דינמו מוסקבה במשחק הראשון ביום חמישי (1:1), הם עדיין בגדר אנדרדוג מובהק. למרות זאת, הם מאמינים ביכולתם לנצח במשחק ביום חמישי ולהעפיל לשלב הבא. "אין ספק שדינמו מוסקבה קבוצה מצויינת, אבל אם נשחק טוב ועם קצת מזל נוכל לעשות סנסציה ולעבור לשלב הבא", אמר אחד משחקני הקבוצה לוואלה! ספורט.

מחר תתאמן הקבוצה בקפריסין. בשלב זה נראה שברק בכר לא יבצע הרבה שינויים בהרכב, וישים מבטחו ב-11 שפתחו מול דינמו מוסקבה במשחק החוץ. רק מחר בערב יתברר מהו ההרכב הסופי שבכר מתכוון להעמיד למשחק.

ברק בכר מאמן עירוני קרית שמונה. שלומי גבאי
לא מתכנן הרבה שינויים. בכר/שלומי גבאי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully