הפועל חיפה תנחת היום בישראל אחרי סיום מחנה האימון בסרביה. למרות שקיימת שביעות רצון מהצורה בה הקבוצה נראית, ישנן לא מעט בעיות ומתיחויות שעדיין צריכות להיפתר.
אחת מהן היא בגזרת עאהד עזאם. הקשר הצעיר זועם על כך שהבעלים יואב כץ לא נפגש איתו בזמן מחנה האימון כדי לדון בשדרוג שכרו, ולמעשה דבר לא התקדם בנושא הזה. עזאם צפוי לשוחח עם המאמן ראובן עטר ולבקש ממנו להתאמן בצד בכמה אימונים כאות מחאה על כך שחוזהו לא משודרג. הוא גם שוקל להחרים את האימונים.
בין עטר לעזאם נרקמה מערכת יחסים מצוינת והקשר לא רוצה לעשות צעד שהמאמן לא יעודכן בו - כזה שיפגע במערכת היחסים ביניהם - לכן הוא יעדכן את המאמן ויחכה למוצא פיו. עטר מצידו ינסה לשכנע את עזאם לא להחרים את האימונים. במועדון הופתעו מאוד מהעובדה שכץ אפילו לא ישב עם עזאם כדי להרגיע אותו.
גם הישאם כיוואן ורועי שוקרני דורשים להיפגש עם כץ כדי להגיע לסיכום. מי שכן חתם הוא אלמוג אוחיון בן ה-19, ששיחק בעירוני קרית אתא מליגה א' בעונה שעברה. כפי שפורסם בוואלה! ספורט, אוחיון נבחן בחיפה והרשים את הצוות המקצועי. הוא חתם לארבע שנים במועדון.
מלבד נושאים אלו גם נושא אושרי רואש חזק על הפרק ובינו לבין ראובן עטר שוררת מתיחות גדולה. עטר ורואש צפויים להיפגש ולא מן הנמנע שהצדדים עצמם ירצו להיפרד. יחד עם זאת, הבעלים יואב כץ, שמעריך מאוד את רואש, לא מוכן לשמוע בשלב הזה על אפשרות כזו והבהיר שמבחינתו הבלם נשאר בקבוצה והדברים ייסגרו בשיחה בינו לבין המאמן.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(4+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
ראובן עטר סיכם בפני השחקנים את מחנה האימונים בסרביה שהסתיים הבוקר ואמר להם: ?אני מאוד מרוצה מההשקעה שלכם, מהמשמעת שהייתה. השתפרנו מאוד, גם בגיבוש וגם בתיאום ביניכם מבחינה מקצועית. אני בטוח שהתוצאות שלנו בהמשך יהיו טובות בעקבות המחנה המוצלח שעשינו פה ואפשר היה לראות במשחקים את השיפור בתיאום ביניכם ובהבנה שלכם לדרישות שלי?.
בהמשך התייחס עטר לעובדה שהקבוצה לא כבשה מספיק: ?יש לנו שחקני הכרעה מספיק טובים כדי לנצל את ההזדמנויות שאנחנו מגיעים אליהן. זו רק תחילת ההכנה של הקבוצה, התיאום בחלק הקדמי ישתפר בהמשך והתוצאות יהיו בהתאם?.


