הפועל חיפה מתכוונת להנציח את זכרו של מאמנה לשעבר ניצן שירזי, שהלך לעולמו אתמול (שלישי) בגיל 43 לאחר מאבק ממושך במחלה קשה. היחסים הטובים בין המאמן שנפטר לבין הבעלים של המועדון יואב כץ, הביאו את האחרון להחלטה להנציח את שמו של שירזי במועדון. בשלב זה, הרצון של הבעלים הוא לקרוא לאחת מקבוצות מחלקת הנוער על שמו של שירזי.
כזכור, שירזי שימש תחילה כמנהל מקצועי בחיפה, בפברואר 2010 אך לאחר מכן החליף את שלומי דורה בתפקיד המאמן. למרות שהתפטר, שירזי וכץ נשארו בקשר מצוין ובשלב מסוים הבעלים דן עם שירזי על שחקני חיזוק שיעברו מחיפה להפועל תל אביב אותה אימן.
כמו כן, גם בזמן הטיפולים כץ ושירזי נשארו בקשר הדוק וכעת הבעלים רוצה להנציח את זכרו. "ננציח את זכרו של ניצן, ללא ספק. זו הכוונה שלנו", אישר כץ לוואלה! ספורט. "אולי נקרא לאחת הקבוצות באמת על שמו או שנחשוב על דרך אחרת. אתייעץ עם כמה אנשים ואחליט, וכמובן שאדון עם המשפחה לפני כל החלטה. ניצן היה איש גדול ומגיע לו שננציח את זכרו".
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(4+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.


