מכבי חיפה פנתה היום (שני) רשמית לקשר שריף טירספול בעונה החולפת קובי מויאל, ובכך מצטרפת לראשונה למירוץ להחתמת השחקן יחד עם הפועל באר שבע. חיפה מחפשת קשר אחורי זר, וזו הגם העדיפות של המאמן המאמן אלכסנדר סטנוייביץ', אולם המצב הביטחוני כרגע לא מאפשר לה להחתים שחקן באופו מיידי, ולכן במועדון שמרו על אופציית מויאל. יש לציין כי עד כה דחה סטנוייביץ' על הסף אפשרות שמויאל יגיע בגלל שהעדיף להתחזק בקשר אחורי גבוה.
גורם במועדון אישר היום שהירוקים אכן פנו למויאל והוסיף: "זו אחת האופציות שלנו, ובנוסף אנחנו בודקים גם מספר קשרים זרים". יש לציין כי זו הפעם הראשונה שבה חיפה פונה לשחקן, המיוצג על ידי רונן וגלעד קצב. יש לציין כי לאחרונה הוצעה למויאל הצעה רשמית מהפועל באר שבע על חוזה לשלוש שנים, בעוד השחקן דרש חוזה לארבע עונות. האופציה של באר שבע עדיין לא ירדה מהפרק.
מכבי חיפה תמריא מחר בצהריים למחנה האימונים באוסטריה, ועד אז המועדון מטפל בנושא שחרור מספר שחקנים מהסגל.החלוץ שובל גוזלן הושאל להפועל תל אביב, בעוד שחר הירש הושאל להפועל פתח תקוה.
איסמעיל ריאן, שהפגין יכולת טובה מאוד במחצית הראשונה של משחק האימון אתמול נגד הפועל עפולה (1:3), יצטרף מחר לטיסה ונכון לעכשיו יחזור לסגל של הירוקים בעונה הבאה.
השלב הבא יהיה מציאת פתרון לחוזה הכבד של בויאן שראנוב וכן למעבר של אנדריי פיליאבסקי, איציק כהן, שלומי אזולאי וחן עזריאל לקבוצות אחרות. לגבי עזריאל, הצדדים מנסים להגיע לפשרה לפיה יעזוב לצמיתות. אביחי ידין ממשיך להתאמן עם השחקנים ה"מנודים" ומסרב לוותר על חלק מהחוזה שלו כ-600 אלף דולר לשנתיים. הקשר ג'אבר עטאא, שעד השבוע שעבר היה נראה שלא יצטרף למחנה, קיבל אישור לצאת אליו לאחר שסטנוייביץ' הבין כי הוא כשיר לשחק ויחזור לפעילות בהדרגה.
ויש גם החתמות: המגן עלא ג'אפר שהרשים את סטנוייביץ' במשחק האימון אתמול הוחתם במועדון לחמש השנים הקרובות וקיבל הודעה כי ייצא למחנה מחר. ג'אפר תופקד אתמול כמגן שמאלי, אבל משחק גם בצד ימין וגם כבלם. הוא חתם על החוזה באמצעות סוכניו, גלעד קצב ושלומי בן עזרא. למרות שניצחה קבוצה מהליגה הלאומית, בחיפה היו מרוצים מאוד מהתפקוד של לא מעט שחקנים במשחק מול הפועל עפולה. "בניון נמצא בכושר נהדר, כולם ראו אתמול את שיתוף הפעולה בינו לבין אדריסו חלוץ חזק עם טכניקה נהדרת שיודע לעשות הגנה ועובד בשביל הקבוצה", אמר אחד השחקנים. במועדון מרוצים גם מהיכולת של אדין צוצאליץ' שיתחרה עם מתן אוחיון על חולצת ההרכב. סטנוייביץ' מתכוון לצרף עוד שחקן אחר, קשר אחורי, וייתכן ששחקן כזה יגיע ישירות למחנה האימונים. חיפה החלה בשלב של גישושים בנוגע למספר מועמדים, ובימים הקרובים תתקבל החלטה לגבי אחד מהם.
מכבי חיפה הודיעה הבוקר כי מכרה כבר קרוב ל-8,000 מנויים. ביום שישי הקרוב תפתח הקבוצה את המכירה לקהל הרחב.
לאחר שבימים האחרונים פורסם שהמנודים לא קיבלו שכר, היום התברר כי אביחי ידין קיבל מהמועדון את שכר חודש יוני. יתר המנודים עדיין מחכים לשכרם.
עדכון ראשון: 11:48
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


