מכבי חיפה עורכת היום (ראשון) משחק אימון מול הפועל עפולה, שיהיה משחק האימון הראשון תחת המאמן אלכסנדר סטנוייביץ'. עוד לפני המשחק, שני החלוצים שחר הירש ושובל גוזלן קיימו שיחה עם המאמן החדש, שהודיע להם כי הם משוחררים ויעברו בהשאלה לקבוצה אחרת. אסמעיל ריאן הצעיר ייצא למחנה.
המשחק הערב יהיה גם הבכורה עבר שחקני הרכש של הירוקים, יוסי בניון, מוחמדו אידריסו, מתן אוחיון והשוער ולדימיר סטויקוביץ'. שני שחקנים נוספים שצפויים לקחת חלק במשחק הם הקשר מוחמד כליבאת, שחוזר לסגל רגע לפני שהחוזה שלו הסתיים ואדין צוצאליץ', שכפי שפורסם בוואלה! ספורט, אחרי שכבר נופה מסגל מכבי חיפה, צפוי לחזור אליו וייצא למחנה האימונים באוסטריה. המשחק הזה עשוי להתגלות כבעל חשיבות גדולה במיוחד עבור מספר שחקנים. מלבד שני המשוחררים, סטנוייביץ' אמור לקבל ביממה הקרובה החלטה גם לגבי איסמעיל ריאן.
סטנוייביץ' כינס עוד לפני המשחק אסיפה, כחלק מסורת שהתפתחה לאחרונה לקראת היציאה למחנה האימונים. המאמן כינס את שחקני ההרכב הראשון, שהתאמנו בנפרד משחקני הספסל, שערכו אימון בחדר הכושר ולא הגיעו לשיחה, והקרין להם וידאו ממשחק האימון שהתקיים שלשום, בו ניצח ההרכב הראשון את השני בתוצאה 0:3. סטנוייביץ', שלאחרונה הבהיר לשחקנים כי הוא נוטה לשחק עם חלוץ אחד ודורש מהם להיצמד להוראות הטקטיות שלו, במיוחד בכל הנוגע להגנה מפני התקפות מתפרצות, חילק את הווידאו לקטעי הגנה והתקפה והסביר את החשיבות של עמידה נכונה במגרש.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון


