מכבי חיפה עורכת היום (ראשון) משחק אימון מול הפועל עפולה, שיהיה משחק האימון הראשון תחת המאמן אלכסנדר סטנוייביץ'. עוד לפני המשחק, שני החלוצים שחר הירש ושובל גוזלן קיימו שיחה עם המאמן החדש, שהודיע להם כי הם משוחררים ויעברו בהשאלה לקבוצה אחרת. אסמעיל ריאן הצעיר ייצא למחנה.
המשחק הערב יהיה גם הבכורה עבר שחקני הרכש של הירוקים, יוסי בניון, מוחמדו אידריסו, מתן אוחיון והשוער ולדימיר סטויקוביץ'. שני שחקנים נוספים שצפויים לקחת חלק במשחק הם הקשר מוחמד כליבאת, שחוזר לסגל רגע לפני שהחוזה שלו הסתיים ואדין צוצאליץ', שכפי שפורסם בוואלה! ספורט, אחרי שכבר נופה מסגל מכבי חיפה, צפוי לחזור אליו וייצא למחנה האימונים באוסטריה. המשחק הזה עשוי להתגלות כבעל חשיבות גדולה במיוחד עבור מספר שחקנים. מלבד שני המשוחררים, סטנוייביץ' אמור לקבל ביממה הקרובה החלטה גם לגבי איסמעיל ריאן.
סטנוייביץ' כינס עוד לפני המשחק אסיפה, כחלק מסורת שהתפתחה לאחרונה לקראת היציאה למחנה האימונים. המאמן כינס את שחקני ההרכב הראשון, שהתאמנו בנפרד משחקני הספסל, שערכו אימון בחדר הכושר ולא הגיעו לשיחה, והקרין להם וידאו ממשחק האימון שהתקיים שלשום, בו ניצח ההרכב הראשון את השני בתוצאה 0:3. סטנוייביץ', שלאחרונה הבהיר לשחקנים כי הוא נוטה לשחק עם חלוץ אחד ודורש מהם להיצמד להוראות הטקטיות שלו, במיוחד בכל הנוגע להגנה מפני התקפות מתפרצות, חילק את הווידאו לקטעי הגנה והתקפה והסביר את החשיבות של עמידה נכונה במגרש.
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (1) 149
18:00

הפועל גליל עליון
(5+)

בני הרצליה
גליל היא הקבוצה ההתקפית החלשה בליגה עם מעט יותר מ 70 נקודות למשחק. להרצליה התקפה מהטובות בליגה והיא בכושר מעולה.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.


