רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
בית"ר ירושלים קרובה מאוד לחיזוק משמעותי. הערב (שלישי) הודיעה הקבוצה לקשר הברזילאי קלאודמיר פריירה ולסוכנו הפורטוגלי שהיא נענית לכל דרישותיהם בנוגע לחוזה וכי מחר בבוקר תוגש לשחקן הצעה רשמית. בקבוצה מהבירה מקווים שקלאודמיר יחתום ויצטרף כבר השבוע וגורם במועדון אמר הערב: "נמתין עד שיחתום מחר. עד שלא יחתום לא נאמין. זה היה מתיש אבל נקווה שמחר נוכל לברך על המוגמר".
כזכור, ביממה האחרונה המגעים בין הצדדים היו על סף פיצוץ וסוכנו של קלאודמיר החל לבחון הצעות נוספות. יחד עם זאת, מאמן בית"ר, מנחם קורצקי, חזר ואומר כי הסיכויים למצוא שחקן ברמתו של הברזילאי קלושים וכי צריך לעשות את מירב המאמצים להנחיתו בישראל בימים הקרובים. כעת נראה שכך יהיה.
קלאודמיר בן ה-29 שיחק בארבע השנים האחרונות בנסיונאל הפורטוגלית. לפני כן הוא לבש את מדיהן של כמה קבוצות בברזיל, ביניהן ואשקו דה גאמה, פראנה ואמריקה. הוא צפוי להצטרף לבלם הספרדי ססאר ארסו, שחתם בקבוצה לפני כמה ימים.