רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
אימון הבוקר של הפועל עכו כמעט הסתיים בצורה טרגית. שוער המשנה של הקבוצה, ירדן קרישטול, נפגע בראשו במהלך תיקול חריף עם אחד השחקנים, לסתו ננעלה ולשונו צנחה. דקות של חרדה עברו לאחר התיקול, כאשר על פי עדויות, קרישטול קיבל חבטה חזקה לראשו ואיבד את ההכרה.
אנשי הקבוצה חששו כי קרישטול בלע את לשונו ובתוך מספר שניות קיבל השוער עזרה מהמאמן, אלון חרזי ומצוות הפיזיותרפיסטים של הקבוצה, שהצליחו לחלץ את לשונו של השוער ולפלס לו נתיב אספקת אוויר.
"הייתה פה פאניקה גדולה", אמר אלון זיו, מנהל הקבוצה, "מזל שכולם פה הגיבו מהר מאוד לאירוע וטיפלו בירדן. זה יכול היה להסתיים בטרגדיה. אני שמח שהכול בסדר וירדן יחזור לאימונים בימים הקרובים".
אחרי שהסתיים האירוע אנשי הקבוצה הזמינו אמבולנס, שפינה את השוער הצעיר לבית חולים נהריה. קרישטול עבר בדיקות שקבעו כי אין לו נזק ממשי והוא שוחרר לביתו.
מחר תערוך הפועל עכו את מסיבת העיתונאים הרשמית הראשונה של הקבוצה, בנוכחות ראש העיר ובעלי תפקידים אחרים בעירייה. אחרי מהפך לא קטן שעבר על הקבוצה, גם מבחינה מקצועית וגם ניהולית, תציג עכו את כל בעלי התפקידים החדשים בקבוצה ואת הסגל המתגבש לקראת העונה הבאה.


