מוחמד גדיר סיכם את תנאיו בבני סכנין, וכעת בקבוצה מחכים לתשובתה של מכבי חיפה האם היא תהיה מוכנה להשאיל אותו ללא תמורה. גדיר סיכם את תנאיו מול ראשי המועדון והחתימה תתבצע כאשר חיפה תסכים לשחררו, כשההערכה בסכנין היא שגדיר ישחק בסופו של דבר עונה נוספת בקבוצה. כעת בסכנין מתמקדים במציאת מגן שמאלי, כשחיים מגרלשווילי הוא האופצייה המועדפת, אך בסכנין לוקחים בחשבון את האפשרות שהשחקן לא יגיע ובודקים גם חלופות אחרות.
היום תחל סכנין את האימונים, כששחקני הבית דוגמת אחמד קאסום חאלד חלאיילה,חאמד גנאים ואחרים יופיעו לאימון הבכורה, כמו גם מחמוד קנדיל שחתם לשלוש שנים נוספות. בקבוצה מחכים לסיכום סופי עם יאניס פאפאדופולוס היווני שאמור להגיע, כשעל הפרק נמצאים גם צירופם של זר אחד או שניים. במקביל בסכנין מחכים לכסף מקטאר שהובטח, ובקבוצה יש כאלו שחוששים שבסופו של דבר הכסף לא יגיע, מה שיעמיד את סכנין במצב כלכלי לא פשוט. עם זאת עדיין קיימת אופטימיות זהירה שהאמיר מקטאר אכן יעביר את הסכום שמוערך בכשני מיליון דולר.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.