מכבי פתח תקוה מעוניינת לצרף את חסן אבו זייד. שחקנה של א.א.ק לרנקה הושאל העונה ממכבי תל אביב ובמועדון ינסו לצרפו. שחקן אחר שמועמד לקבוצה הוא עמית בן שושן, אבל הוא מתקרב למכבי נתניה ורק אם המשא ומתן יתפוצץ השחקן עשוי יהיה להגיע. בריאן חרסיסיץ' טרם שוחרר מהפועל תל אביב ובמועדון ממתינים להתפתחויות בעניינו. דני עמוס שייך גם לקרית שמונה ובמועדון יקבלו בקרוב החלטה סופית בעניינו.
פתח תקוה תפתח את אימוניה ביום ראשון ה-29 ביוני, אבל כבר בשבוע הבא תערוך מבחנים לשחקנים מליגות נמוכות. מחנה האימונים באוסטריה, שייפתח ב-20 ביולי ויימשך עשרה ימים, במהלכו תשחק הקבוצה מול סלביה סרייבו הבוסנית וסופרוני מליגה המשנה בהונגריה.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


