עאהד עזאם עשוי שלא לפתוח את האימונים עם הפועל חיפה בשל דרישה לשדרג את שכרו. עזאם, שתפס מקום של קבע בהרכב במהלך השנה האחרונה, ומשחק בקבוצת הבוגרים של המועדון כבר שנתיים וחצי, דורש מזה כמה חודשים שדרוג משמעותי לחוזהו. נכון לעכשיו לא נרשמו הסכמות בעניין, דבר שעלול להוביל את השחקן להחלטה שלא להתחיל את האימונים עם הקבוצה.
עזאם, לו יש חוזה חייל לעונה הבאה, מחוייב להגיע מבחינת המועדון, אך עקב כך שהשחקן מסיים את שירותו הצבאי במהלך העונה, ושייוכו לסגל הנבחרת הצעירה הוא דורש שדרוג בחוזהו. עם זאת, ההערכות הן שעזאם ויואב כץ יגיעו להסכמות והשחקן יישאר בקבוצה.
בינתיים בחיפה מחפשים אחר חלוץ זר לקבוצה כשישנו רצון להשאיר גם את רועי שוקרני ודלה ימפולסקי בקבוצה וכן את הישאם כיוואן שמבוקש בקפריסין. מהראן אבו ריא ממשיך להתקרב לקבוצה וצפוי לחתום בשורותיה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
רגיל (3) 307
22:00

צ'לסי

ברצלונה
רק פעם אחת בהיסטוריה ברצלונה ניצחה את צ'לסי במשחק חוץ. זה קרה ב2006. הפעם שתי הקבוצות מגיעות בפורמה טובה מאוד למשחק כששתיהן גם עם מאזן זהה במפעל. למרות הביתיות של צ'לסי, האופי של האורחת ינצח לה את המשחק. ניצחון חוץ


