יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
חרף הודעת הפועל תל אביב על סיכום על חוזה חדש בין בינה לבין הקשר רועי גורדנה, בסביבת הקשר טוענים כי הדברים לא נכונים ועדיין יש פערים בינו לבין הקבוצה. השחקן, שחוזהו הסתיים לאחר תום העונה, נמצא כבר חודשים במשא ומתן על חוזה חדש במועדון. למרות רצון שני הצדדים להמשיך את ההתקשרות, נראה כי יש עדיין פערים משמעותיים בין האדומים לגורדנה. היום (שני) שוחח המנהל המקצועי איל ברקוביץ', עם הקשר וביקש ממנו להגיע לפתיחת האימונים מחר. גורדנה הסכים, אך לטענתו מלבד אישור זה לא סיכם על מאומה וההודעה יצאה ללא ידיעתו. הצדדים ימשיכו במשא ומתן, כשלשחקן הצעות ממספר קבוצה, בהן הפועל באר שבע ועירוני קרית שמונה. ייתכן שבסופו של דבר יעבור לאחת מהקבוצות הללו.
הפועל תל אביב הודיעה על המשך שיתוף הפעולה עם חברת FUJICOM, שתמשיך לשמש כמעניקה חסות ראשית לקבוצה גם בעונת 2014/15. מנכ"ל ובעלי החברה אלי קמחי והנהלת המועדון חתמו על הארכת חוזה האימוץ בשנה נוספת. קמחי: "החיבור עם הפועל תל אביב הינו טבעי עבור פוג'יקום, ההזדהות עם ערכי הקבוצה וההיכרות עם מנהלי הקבוצה, הקפטנים והשחקנים בשנה החולפת היו עבורנו כבוד גדול. אנחנו צועדים לשנה חדשה, בה FUJICOM ממשיכה לתמוך בקהילה באמצעות תרומתנו לספורט הישראלי ואני מאחל שנה מוצלחת להפועל ולנו".
עידו חג'ג', שאחראי על החיבור המוצלח בין הצדדים, אמר: "אני מודה לאלי קמחי ושמח על המשך שיתוף הפעולה בין שני מותגים חזקים כמו הפועל תל אביב ופוג'יקום. אני בטוח ששני הצדדים ימשיכו להרוויח מהשותפות הזו. מעבר לעסקים, נוצר קשר חזק עם קמחי, כזה שהפועל תל אביב והאוהדים שלה ימשיכו ליהנות ממנו גם בעונה הקרובה ואף מעבר לכך".
