בהפועל חיפה ממשיכים בהכנות לקראת העונה הבאה, והערב (חמישי) נודע כי השוער הצ'כי פז'מיסל קובארז' חתם לשנה במועדון ויהפוך לזר הרביעי של הקבוצה. השוער, שנמצא במשא ומתן זמן רב חתם היום על החוזה ויצטרף רשמית לאימונים בתחילת החודש הבא. קובארז' ששיחק בסלובן ליברץ', עלה כמועמד לחיפה לאחר שמילאן בוריאן סירב להצעה אותה קיבל והעדיף לחכות להצעות אחרות. קובארז', שהצטיין בעונה שעברה נכנס לתמונה כשהמאמן ראובן עטר ואבי פרץ, שצפוי לסכם על המשך דרכו כמאמן שוערים, התרשמו מאוד ורצו את הצ'כי בקבוצה.
עוד לפני החתימה של השוער החתימו בחיפה את טאדאס קיאנסקאס שהאריך חוזהו במועדון ואת מינדאוגאס קאלונאס מנבחרת ליטא שהצטרף לקישור ההתקפי של הקבוצה. מלבד השלושה גם דריו פרננדס צפוי להישאר בקבוצה ולהיות הזר הרביעי שלה כך שלעטר נותר מקום לשחק זר אחד כשהעמדה המועדפת לשחק שכזה היא עמדת החלוץ.
כמו כן בקבוצה רוצים לצרף שני מגנים. לאחר שאופציית שמעון הרוש ירדה מהפרק בחיפה העלו את שמו של דדי בן דיין כאפשרות כשגם בן ביטון הוצע לקבוצה בצורה לא רשמית. בחיפה נמצאים גם במשא ומתן עם רועי שוקרני על המשך דרכו בקבוצה כשהשחקן מבוקש גם בהפועל פתח תקווה. שוקרני נחשב לאחד השחקנים המבטיחים שגדלו במועדון ובחיפה רוצים לראות אותו ממשיך כשנכון לעכשיו הסיכויים שיישאר גדולים מאלו שיעזוב לעולה החדשה.
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק.
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה.


