מכבי פתח תקוה נראית על סף סגירת חובות העבר לשחקנים שלה. משכורות חודש מרץ כבר הועברו לשחקני הקבוצה ובמועדון טוענים כי עוד השבוע יחולקו משכורות חודש אפריל, זאת לאחר שנמצא מקור מימון. פתח תקוה חייבת מאות אלפי שקלים עבור מענקים לשחקנים, כך שבכל מקרה היא עדיין נמצאת תחת חובות. "כיסינו את חובות חודש מרץ, משכורות אפריל יחולקו תוך מספר ימים, כך שבפועל לא נישאר חייבים ולו משכורת אחת עד העשירי ביוני", אישרו במועדון.
בגזרת המאמן, במועדון טוענים שעד סוף השבוע יוחלט מה יהיה התקציב, ואז גם ימונה המאמן. במועדון קיים לחץ למנות את ייטב לוזון כבר עכשיו לתפקיד, אבל לוואלה! ספורט נודע כי אם הוא יעזוב, אלי כהן, שאימן בתחילת העונה החולפת את בית"ר ירושלים או פרדי דוד, יאמנו את הקבוצה. דוד מחזיק בחוזה בהרצליה, אבל הוא מוערך מאוד במערכת. מעמדו של קובי רפואה במועדון עדיין לא ברור.
הקבוצה אמורה לחזור לאימונים בסוף החודש או לכל היותר בתחילת החודש הבא. בשל הבעיות הכלכליות, במועדון שוקלים לערוך מחנה אימונים בישראל. "עד סוף השבוע נגבש תקציב ואז הכל יהיה ברור יותר", אמרו במועדון.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם