הפועל תל אביב עשתה הערב (שלישי) צעד ענק אל עבר המקום הרביעי המבטיח מקום בליגה האירופית בעונה הבאה, כשניצחה את בני סכנין 1:3. עומר דמארי סיפק צמד נוסף (20, 60) וברח לערן זהבי בפסגת טבלת מלכות השערים עם 26 (לעומת 24), בסארט עבדורחימי השתתף בחגיגה גם כן (36), ואם מכבי חיפה לא תשכיל לנצח מחר את מכבי תל אביב, המקום הרביעי של האדומים עם תום 2013/2014 יובטח באופן סופי.
"זו תוצאה מאוד חשובה לנו", אמר רן בן שמעון בסיום. "אנחנו תלויים בעצמנו וקצת בספורטיביות של היריבות. אני מקווה שמחר כולם יהיו ספורטיביים, ואני בטוח שכך יהיה. אנחנו את שלנו עשינו, נחכה עד יום שבת ונראה מה יהיה. זה ניצחון של שחקנים היום. הזזנו כל כך הרבה שחקנים מהתפקיד שלהם, ובתקופה קצרה, אם אין שחקנים שמאוד רוצים לעשות למועדון, זה יכול להיות כישלון. היום, יותר מכל משחק אחר השנה, זה ניצחון של שחקנים עם לב גדול. ההפסד לבאר שבע היה כואב ואכזרי, היו לנו הרבה פציעות ומורחקים, אבל החבר'ה שלנו באו עם הרבה מאוד מוטיבציה וריכוז". על המשך דרכו במועדון אמר המאמן: "יש לי חוזה בהפועל תל אביב וטוב לי פה. מייצרים ספקוליצות, ואני לא משתתף בהן. הכל יהיה בסדר".
המאמן המפסיד מרקו בלבול אמר בסיום: "הם הבקיעו, אנחנו לא, אבל אני לוקח את הסך הכל מהעונה הזאת והיתה לנו עונה מצוינת. זה שאנחנו מתמודדים בפלייאוף העליון זה הישג גדול, ומהבחינה הזאת אנחנו ההפתעה של הליגה. אני מאוד גאה בבחורים על מה שהם עושים, גם בפלייאוף העליון, גם היום, עשינו משחק מצוין היום".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


