ביממה שאחרי הפרסום בוואלה! ספורט על מועמדותם של אריק בנאדו ואלי כהן לתפקיד המאמן בהפועל פתח תקוה, המאמן הנוכחי ניסן יחזקאל מרגיש פגוע. המאמן שהעלה ביום שישי האחרון את הקבוצה לליגת העל מודה כי הופתע מהדברים לנוכח העובדה כי הוא עדיין מצפה להמשיך בתפקיד גם העונה הבאה.
"אני מאוכזב ופגוע מההתנהלות של הפועל פתח תקוה כלפי", אמר יחזקאל לוואלה! ספורט, "מה שעשיתי יחד עם הצוות המקצועי והשחקנים עבור הפועל פתח תקוה בכך שהשארנו את הקבוצה על הרגליים ועלינו ליגה, זה לא דבר של מה בכך. ציפיתי ליחס מעט שונה".
יחזקאל מוסיף כי מרבית האכזבה שלו היא מהבעלים, דורון בן דקון: "אני מאוכזב מההתנהלות שלו כלפי בעיקר לאור העובדה שיש לי הסכם לגבי העונה הבאה. אני לא מכיר מאמן שהעלה קבוצה ליגה ולא נשאר בה עונה נוספת. אני חלק מההתחייבויות שניתנו על ידי אבי ללוז ולכן אני מצפה שיעמדו בהסכם שלי".
בשלב הזה מספר יחזקאל כי הוא נאלץ לדחות גישושים של קבוצות אחרות עד שיידע אם הוא ממשיך: "שתי קבוצות מליגת העל וקבוצה אחת מהליגה הלאומית גיששו, אבל לא היו פניות רשמיות, אלא דרך מקורבים בלבד. רוב הקבוצות יודעות שיש לי הסכם בהפועל פתח תקוה ולכן הן חוששות לפנות אלי".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


