וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בן שמעון: "לא נמאס לכם לצאת עם מחמאות ובלי נקודות?"

24.10.2013 / 17:43

מאמן הפועל תל אביב גער בשחקניו לקראת המשחק מול רמה"ש, שחקן: "אין מצב רוח". זגורי צפוי לפתוח במקום סאשה

one

שלושה ימים לאחר ההפסד לבית"ר ירושלים ובהפועל תל אביב עדיין לא רגוע. היום הקבוצה המשיכה את הכנותיה לקראת המשחק מול רמת השרון שבת, אך השחקנים עדיין עם הראש ברצפה אחרי טדי: "אין מצב רוח", אמר אחד השחקנים. "במקום להמשיך את המומנטום של שני הניצחונות חזרנו הרבה אחורה".

רן בן שמעון מאמן הפועל תל אביב. ברני ארדוב
נזף בשחקנים שלו. בן שמעון/ברני ארדוב

גם המאמן רן בן שמעון לא נשאר חייב: "לא נמאס לצאת לכם לצאת עם המחמאות ובלי הנקודות", אמר המאמן באסיפה שערך, "המצב חייב להשתנות ומהר".

בצד המקצועי נראה כי בן שמעון ישנה מערך לקראת רמת השרון. מלבד העובדה שהראה לשחקניו את המשחק של היריבה מול מכבי תל אביב, ושם דגש על הסתגרות בהגנה מצד רמת השרון. בן שמעון גם יערוך שינוי אחד שככל הנראה ישראל זגורי יעלה במקומו של לוקאס סאשה. הסיבה היא שהמאמן רוצה לראות משחק דרך אגפים ולא דרך האמצע כפי שהיה מול הפועל רעננה.

לרשות בן שמעון יעמוד סגל מלא שיכלול גם את הזר בסראט עבודרחימי ואת שמעון הרוש. השניים החלימו מפציעותיהם, אך ההחלטה אם לשלבם בסגל תלויה אך ורק בבן שמעון שכן השניים לא בכושר עדיין ולכן לא ברור אם המאמן יעדיף אותם על חשבון שחקנים אחרים הנמצאים בכושר טוב יותר.

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully