וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בני סכנין: "פחדנו מאוד להישאב מתחת לקו האדום"

3.2.2013 / 9:11

בקבוצה חגגו את הניצחון על הפועל חיפה שהרחיק אותם מהסכנה. דוידוב שנפצע בספק לבית"ר, עבאס צפוי לקבל שחרור

one

בני סכנין טיפסה אתמול (שבת) למרחק של שבע נקודות מהקו האדום עם ניצחון 1:3 על הפועל חיפה, ובקבוצה היו מרוצים מאוד מהנחישות של השחקנים ומהעובדה שהם הצליחו להתגבר על התבוסה לרמת השרון בשבוע שעבר בצד. מוחמד כליבאת זכה למחמאות על משחרו ובקבוצה אמרו שלקראת יורו הצעירות נראה שהשחקן נכנס לכושר שיא. גם הצד ההגנתי זכתה לשבחים.

"קאלה היה המצטיין אצלם, אז זה ברור שאנחנו מרוצים". אמרו בהנהלת סכנין. "פחדנו מאוד להישאב מתחת לקו האדום, אבל השחקנים נתנו הצגה". למרות הניצחון בסכנין קיבלו גם בשורות פחות טובות, כשאלכס דוידוב נפצע בקרסול והוא בספק גדול למשחק מול בית"ר ירושלים.

מקווים שהפציעה לא חמורה. דוידוב/אדריאן הרבשטיין

בסכנין יבדקו בימים הקרובים את חומרת הפציעה של הקשר, כשהתקווה היא שמדובר בפציעה לא חמורה. דיא סבע אמור להצטרף לקבוצה לאחר שהפועל באר שבע שסיכמה אמש עם חלוץ זר צפויה לשחרר את הקשר רשמית. מחמוד עבאס צפוי לשבת היום שוב עם הנהלת המועדון כדי לסכם על שחרורו, השחקן צפוי לעזוב להפועל רמת גן, כשגם הפועל עכו והפועל חיפה עדיין בתמונה.

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

  • עוד באותו נושא:
  • בני סכנין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully