מכבי נתניה תצרף שחקנים בחודש ינואר רק על חשבון שחרור שחקנים אחרים, כך טוענים גורמים בהנהלת הקבוצה וזאת בעיקר בשל הפן הכלכלי. כידוע, בקבוצה המנוהלת ללא בעלים שתומך ומזרים כספים לקבוצה, עושים כל שביכולתם לבנות קבוצה שלא תקרוס כלכלית וכן תצליח מקצועית ולכן בהנהלה החליטו שבמידה שיצורפו שחקנים חדשים זה יגיע על חשבון שחקנים אחרים שישוחררו.
גורם בהנהלת נתניה אמר היום (שני) לוואלה! ספורט: "יש קבוצות שלא משלמות כספים בזמן ויש רעש בנושא הזה סביבן. אנחנו, למרות כל הבעיות, משלמים את הכספים בזמן ובנוסף נותנים לשחקנים תנאים מהטובים בליגה. אם יגיע שחקן חיזוק בהזדמנות נעשה זאת בלי להסס, אך אם נצרף עוד שחקנים כנראה שחלק גם ישוחררו".
בתוך כך, נודע היום כי עלי חטיב יישאר במכבי נתניה. בהנהלה ובצוות המקצועי החליטו שהשחקן למד מטעותו ויתנו לו ניסיון נוסף להוכיח את עצמו ולשפר את דרכיו. בקבוצה הודיעו לחטיב כי הוא חוזר לאימונים כבר מחר. חטיב הבטיח לשפר את התנהגותו ולהתעסק רק בכדורגל. עו"ד של הקשר ויקי וקנין: "עלי אכן נשאר בנתניה. אנחנו שמחים מאוד על המהלך, שהוא טוב לכל הצדדים". אגב, חטיב יוכל לעמוד לרשותו של בנין כבר בשבת כיוון שסיים לרצות עונש השעייה מחמישה משחקים.
צריך לציין שנכון לשלב זה עדיין לא דובר על שחרור של אף שחקן ולא ברור אילו שחקנים, אם וכאשר, ימצאו את דרכם החוצה כשבנתניה רוצים להתחזק בחלק הקדמי וכן בבלם נוסף. בנוסף, בשלב זה עדיין לא נבחרו גם מועמדים לחיזוק כשבשבועות הקרובים צפויות התפתחויות בנושא.
בנושא אחר, בקבוצה מינו את גיל פישל למנהל הקבוצה כאשר המנהל הנוכחי עדי גופדא יישאר במועדון והיום בצהריים הוא צפוי לשבת עם ראשי המועדון להגדרת תפקידו החדש.
מכבי נתניה: עלי חטיב יישאר בקבוצה
17.12.2012 / 16:14