וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראיין מקברייד רוצה לעבור לאברטון

4.7.2002 / 14:59

חלוץ הנבחרת האמריקנית מתעקש להשתחרר מחוזהו בקולומבוס, בכדי שיוכל לעבור לאברטון האנגלית. חברו להתקפה, קלינט מאתיס, מקבל תשומת לב בזכות תספורתו

ברייאן מקברייד (30), החלוץ המצליח של נבחרת ארה"ב במונדיאל, קיבל הצעה מאברטון האנגלית, אך הבעיה הגדולה היא חוזהו המגביל ב- MLS. בעיסקה שהיא מציאה עבור הקבוצה הליברפולית, יעבור מקברייד תמורת חצי מליון ליש"ט, כשהיא מוכנה לכלול אמריקני נוסף בהעברה - ג'ו מקס-מור אשר שיחק בשורותיה העונה.

מקברייד, המשחק בקולומבוס קרו, נחשב לאחד מהכוכבים הגדולים של הליגה ותמונותיו מעטרות כמעט כל פריט פרסומי היוצא מבית היוצר של ליגת הכדורגל המקצוענית של ארה"ב. כמו חברו לקולומבוס, בראד פרידל וכמו כוכבים אחרים המשחקים ב- MLS, גם מקברייד חתום על חוזה עם הליגה ולא עם הקבוצה בה הוא משחק, דבר המקשה על כל עסקת מכירה או השאלה.

מקברייד הביע את אכזבתו מהעובדה כי הליגה אינה מוכנה לתת לו ללכת: "הליגה לא צריכה להתערב ברצונותיו של השחקן, אם ברצונו ללכת או להישאר. שחקן לא מאושר הוא גם שחקן פחות טוב".

בינתיים בדאלאס החליטה קבוצת הכדורגל המקומית, דאלאס ברן, להציע תספורת מוהיקני חינם למאה הראשונים אשר יפקדו את האיצטדיון היום, ה- 4 ביולי (יום העצמאות האמריקני). זאת לכבוד הגעת הניו יורק מטרוסטארס וכוכבה, קלינט מאתיס, למשחק נגד הברן.

בזכות הצלחתו במונדיאל, קיבל החלוץ קלינט מאתיס הרבה תשומת לב ותספורת המוהיקני שלו, הפכה להצלחה מסחררת ולסמלו המסחרי. שמו של מאתיס, אגב, כבר נקשר במעבר אפשרי לבאיירן מינכן. מעניין מה יהיה ל- MLS להגיד על ההעברה הזו, באם תתבצע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully