וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוף הסאגה: קין לא חוזר לנבחרת

29.5.2002 / 16:26

מיק מקארתי חתם היום את הסיפור והוסיף: זה היה השבוע הקשה בחיים שלי, עשיתי טעויות ובעבר ואעשה גם בעתיד

מיק מקארתי, מאמן נבחרת אירלנד, תיאר את השבוע האחרון כקשה ביותר בחייו. המאמן האירי עמד בפני בעיה קשה לאחר שניפה את רוי קין, קפטן הנבחרת ומנצ'סטר יונייטד, מהסגל והיום הוא הודיע סופית על סיום הסאגה: אירלנד תשחק בלי קין במונדיאל.

מקארתי אמר כי הוא מרוצה בסופו של דבר מההחלטה: "אני מצטער שקין לא יישחק בנבחרת, אבל לא מצטער על שום דבר אחד שעשיתי. אני אתמודד עם המצב בדרך שלי. עשיתי טעויות בעבר ובודאי שאעשה גם בעתיד. למדתי הרבה ממה שקרה".

קין, שחלק על דברוי של מקארתי באסיפת הקבוצה בשבוע שעבר, אמר כי הטעות כבר נעשתה והוא לא יחזור לסגל. ג'ייסון מקאתיר חזר להתאמן בינתיים ומקווה לשחק במשחק הפתיחה של אירלנד ביום שבת מול קמרון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully