וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

באלבו: באתי לבוקה כדי לשחק

17.4.2002 / 9:57

אבל באלבו, לשעבר שחקן רומא, התאמן לראשונה בקבוצתו החדשה בוקה ג'וניורס, והבהיר כי עבר לארגנטינה על מנת לעזור לקבוצה לזכות בגביע הליברטדוס

אבל באלבו, חלוצה לשעבר של רומא האיטלקית, ערך ביום שלישי אימון ראשון בקבוצתו החדשה בוקה ג'וניורס, והבהיר שהגיע לארגנטינה על מנת לשחק בגביע הליברטדוס. החלוץ הארגנטיני אמר במסיבת עיתונאים: "הצטרפתי לבוקה כדי לשחק. המעבר שלי לכאן בגיל הזה היה מטופש אלא אם כן הייתי בכושר טוב".

החלוץ הוסיף, כי הוא לא מתכוון לגנוב לאף אחד את המקום בהרכב, והמטרה שלו ברורה. "אני לא מתכוון לגנוב לאף אחד את המקום בקבוצה הראשונה, אני רק רוצה לעזור לקבוצה הגדולה הזאת לזכות בגביע הליברטדוס".

באלבו החל את דרכו בארגנטינה בקבוצת 'אולד בויס', ואז עבר לריבר פלייט. אחרי ריבר עבר החלוץ לאיטליה שם שיחק באודינזה, פיורנטינה, פארמה ורומא.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully