אלישע לוי ויעקב שחר קיימו אתמול (שלישי) שיחה מקצועית בנוגע לחלון ההעברות בינואר ובנוגע לשחרור שחקנים. ככל הידוע, בחיפה החליטו לצרף את אדין צוצאליץ' הבוסני, ולנסות להחתים חלוץ בכיר בשבועיים הקרובים. לאחר העזיבה של ולדימיר דבאלישווילי ומרלון דה חסוס, לוי ביקש להתחזק בחלוץ זר ברמה גבוהה.
בתקשורת היוונית דווח ביממה האחרונה כי פנאיוניוס נוטה להסכים להצעת מכבי חיפה, לרכוש את צוצאליץ' תמורת 350 אלף יורו, אך בחיפה טוענים כי היום אמורה להתקבל תשובה סופית לגביו. במסגרת העסקה אמורה פנאיוניוס לקבל 10 אחוז ממכירה עתידית של השחקן לאירופה. הבלם ארתור נובוטרייסוב ממתין שחיפה תשלח לו כרטיס טיסה, כדי להגיע השבוע להתרשמות בקבוצה עד יום שישי.
מספר שחקנים איחרו היום לאימון הקבוצה בטענה לפקקי תנועה. ללא קשר, אלישע לוי החליט כי מעתה יגיעו השחקנים ברכבם הפרטי, ולא בקבוצות. לוי עצמו לא ערך היום אסיפה בעקבות התיקו מול סכנין, אבל אמר לשחקנים בקצרה: "נמשיך לעבוד קשה השבוע". יוריצה בוליאט לא התאמן היום עם הקבוצה בטענה לכאבים באזור המפשעה. שלושה שחקנים הצטרפו היום לאימוני מכבי חיפה.
חלוץ קבוצת הנוער ובנו של מאמן מכבי נתניה ראובן עטר, רועי עטר, החל היום להתאמן. שני שחקנים חדשים שצורפו לסגל הם החלוץ שובל גוזלן והבלם גבריאל גרינר. "אנחנו גאים על כך", אמרו הבוקר בחיפה. הקשר הצעיר ערן רוזנבאום גויס הבוקר שוב לצה"ל לאחר חופשת מחלה, בעקבות ניתוח שעבר בכתפו. לא מן הנמנע כי לאור הפציעות של ויאם עמאשה וחן עזריאל, עטר ייכלל בסגל לקראת המשחק ברמת השרון מאחר ודה חסוס ודבאלשיווילי עזבו את המועדון ומלבד מוחמד גדיר ואלון תורג'מן לרשותו של לוי לא עומדים חלוצים אחרים. גם איציק כהן הפצוע, שנותח אתמול בבית החולים רמב"ם לאחר שהתגלה שבר באזור האמה, ייעדר. ההערכה היא שהבלם יחזור להתאמן בעוד שבועיים, ובעוד כחודש יוכל לחזור למגרשים.
במהלך הימים הקרובים אמורה חיפה לאשר את חוזהו החדש של טאלב טואטחה, שכבר סיכם לחמש שנים במועדון ודורש לתקן סעיף מסוים בחוזה.
מכבי חיפה בוואלה! ספורט
מכבי חיפה: שחר ולוי ערכו שיחה נוספת בנוגע לרכש
11.1.2012 / 12:51