וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

דיווח בקפריסין: תומר סוויסה מועמד לאפולון לימסול

ענבל מנור. מערכת וואלה

29.12.2011 / 12:21

על פי הדיווחים, נציג של הקבוצה הגיע לצפות בחלוץ המושאל מקרית שמונה לרמת השרון. יחד עם זאת, סוויסה לא הרשים

התקשורת הקפריסאית מדווחת הבוקר (חמישי) כי חלוץ עירוני רמת השרון, תומר סוויסה, נמצא על הכוונת של אפולון לימסול. נציג של קבוצה מהאי הגיע בימים האחרונים לישראל לעקוב אחרי מספר שחקנים ואף חזה במשחק בין רמת השרון לבני סכנין (1:0). על פי הדיווח, הנציג הגיע לצפות בסוויסה שהוא אחד ממספר חלוצים המועמדים לחזק את הקבוצה. יחד עם זאת, בקפריסין מעריכים כי סיכוייו של השחקן להגיע לאפולון לא גבוהים.

סוויסה בן ה-23 הושאל בקיץ מעירוני קרית שמונה לרמת השרון והספיק להבקיע שישה שערים. הוא שיחק אתמול 90 דקות בהפסד לסכנין וככל הנראה לא הותיר רושם מיוחד על הנציג הקפריסאי.

אפולון מדורגת במקום השישי בקפריסין והמאמן מיחאי סטויקיצה הרומני מחפש בדחיפות שחקן התקפה נוסף לחיזוק הסגל. לצידו של סוויסה, הוזכרו חלוצים רבים. כזכור, בקפריסין דווח כי גם רוג'רס קולה, חלוץ מ.ס אשדוד, מועמד לאפולון.

ליגת העל בוואלה! ספורט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully