צילום ועריכה: נועם אשל
בבית"ר ירושלים יצאו ברגשות מעורבים מקרית אליעזר. מצד אחד הקבוצה הצליחה להשוות בדקה ה-90 ל-3:3 ולהשיג תוצאה שבמועדון היו מוכנים לקנות מראש, ולכן משתדלים במועדון להסתכל על הצד החיובי של ההתמודדות, אך מנגד, בבית"ר יודעים כי הם יתקשו לפגוש שוב מכבי חיפה כמו זו ששיחקה נגדם אמש (ראשון) בקריית אליעזר. גורם בקבוצה סיפר כי "מצד אחד אנחנו ממשיכים את המומנטום החיובי וסוגרים 8 שערי זכות בשני משחקים נגד קבוצות טובות, וזה מאוד משמעותי ומעיד על ההמשך, אך אי אפשר להתעלם מכך שהיינו נאיבים וקבוצה יותר קילרית הייתה מביאה היום מחיפה שלוש נקודות. במצבנו אסור להיות חזירים אבל זה עדיין פספוס".
מי שהיה יותר ממרוצה היה המאמן אורי מלמיליאן, שמעבר לעובדה כי חש את החיבור ואת חזרתה של הקבוצה לליגה, שידר גם אופטימיות לגבי הנאיביות של הקבוצה, ואמר לאנשים במועדון: "יש לנו עדיין בעיות מנטליות ואנחנו עדיין לא מוכנים להתמודד עם זה שאנחנו מתחילים לשלוט במשחק עם הרבה שחקנים וההגנה קצת מופקרת, אבל אלה בכלל לא בעיות, זה פתיר וכבר אחרי הפגרה גם זה ישתפר. סבלנות ונגיע לאן שצריך להגיע".
מלמיליאן גם אמר לאלי דסה הצעיר "אמרתי לך, הם רצו להלחיץ אותך כי אתה צעיר, אבל שידרת בטחון והלחצת אותם. כל הכבוד ילד". כשנשאל על ידי אנשי המועדון על דריו פרננדז וכריסטיאן אלברז אמר להם מלמיליאן כי "הם עדיין מהזרים הכי טובים שיש כאן וישדרגו אותנו מאוד. זה עניין של עוד משחק-שניים עד שהם יחזרו להרכב, הם חשובים לנו מאוד".
לגבי היכולת החלשה של אריאל הרוש, שלא מצליח לשחזר את יכולתו הגבוהה מהעונה שעברה אמרו במועדון: "זאת דווקא עוד סיבה להיות אופטימיים. אריאל זאת מניה בטוחה והוא יחזור לעצמו מהר מאוד". האחרון שיצא מהחדר הלבשה ונראה מאוד מאושר היה סמואל יבואה, שסיפר כי "עברתי תקופה לא קלה בבלגיה ואני מבין שגם כאן יש עליי הרבה ביקורת, אבל אני יודע מי אני ומה אני שווה וכשאני מרגיש שגם בבית"ר יודעים אז אני נותן את כל מה שיש לי. אנחנו קבוצה טובה שעם הזמן רק תלך ותהיה חזקה יותר. אנחנו לא פחות טובים ממכבי חיפה והפועל תל אביב".