איזי שרצקי, הבעלים של עירוני קריית שמונה, נחת אתמול (שלישי) אחר הצהריים בהולנד והצטרף למחנה האימון של הקבוצה במירלו. שרצקי ניצל את הגעתו, ובמהלך אסיפת הקבוצה פנה לשחקנים ואמר להם: "אני מאחל לנו בהצלחה בעונה הקרובה. חשוב שתשמרו על המרקם החברתי שמלווה אותנו".
הבעלים התעדכן בין היתר אצל הצוות המקצועי באשר לרמת האימונים ולהתקדמות הקבוצתית. היום צפוי שרצקי לצפות בקבוצתו משחקת נגד פ.ס.וו איינדהובן ההולנדית במשחק האימון הראשון מבין שלושה במסגרת המחנה. ביום שישי תפגוש הקבוצה במשחק נוסף את oss ההולנדית וביום ראשון תתעמת עם בורוסיה מנשנגלדבאך הגרמנית.
בקרית שמונה ידעו לציין את המתקן האיכותי בו שוהה הקבוצה, שמתאמנת פעמיים ביום. אגב, השחקנים, שקיבלו ביום שני בבוקר חופש ויצאו לעיירה איינדהובן הסמוכה, התאכזבו לגלות כי החנויות נפתחות רק בשעה אחת בצהריים ושבו למלון בידיים ריקות וללא קניות תוך זמן קצר.
שרצקי לשחקנים: "תשמרו על המרקם החברתי שלנו"
הדס גרינברג
21.7.2010 / 11:15