לאריסה היוונית החליטה סופית למכור את הקשר הישראלי ותפתח במגעים עם קבוצות בישראל המעוניינות בשחקן. גורמים במועדון אישרו לכלי תקשורת ביוון כי ההחלטה התקבלה בשל חוזהו הכבד של טועמה. לקשר המשתכר כ-245 אלף יורו לעונה חוזה לשנתיים נוספות. לאריסה מעוניינת לחסוך בעלויות על מנת לפנות מקום בתקציב לשחקני חיזוק, ביניהם ראול טאמודו מאספניול, ששמו הועלה כמועמד.
טועמה הגיע ללאריסה בקיץ שעבר מסטאנדרד ליאז' הבלגית וחתם לשלוש שנים. הוא כבש שני שערים ב-22 הופעות ובחלק השני של העונה, עלה בעיקר מהספסל. בלאריסה ציפו לתפוקה גדולה יותר מהקשר, שהיה אחד השחקנים היקרים במועדון. המאמן יאניס פפאקוסטס לא בונה עליו כשחקן הרכב לעונה הבאה ולכן הוחלט במועדון לפתוח במגעים עם קבוצות ישראליות שהביעו עניין כמו בני יהודה והפועל באר שבע. המכשול העיקרי יהיה דמי ההעברה שתדרוש הקבוצה היוונית בנוסף לשכרו של השחקן.
על פי מספר דיווחים ביוון, מי שעוד לא נמצא בתוכניות של פפאקוסטס הוא שמעון אבוחצירא, לו חוזה לשלוש שנים נוספות. גם החלוץ, שסבל העונה מפציעות, צפוי לחזור לליגת העל בעונה הבאה.
לאריסה החליטה למכור את טועמה
8.5.2010 / 14:19