וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שחקנים בחיפה: "לאשדוד יש מה להוכיח להפועל ת"א"

30.4.2010 / 13:37

במכבי חיפה נזכרים בהתבטאויות של האדומים לאחר הניצחון על יוסי מזרחי. ארבייטמן יפתח בבלומפילד, גדיר בספק גדול

כוננות שיא במכבי חיפה לקראת המשחק מול מכבי תל אביב ביום שני. הקבוצה המשיכה להתאמן הבוקר, כשברקע שוחחו שחקני מכבי חיפה על האפשרות להגיע למשחק כניצחון יבטיח להם את המקום הראשון. שחקן בקבוצה אמר: "הפועל טענו שאשדוד שיחקו נגדנו בצורה לא ספורטיבית. בניגוד לטענות שלהם, זה הזמן שלהם להוכיח שהם מסוגלים לקחת נקודות גם מהגדולות". אלישע לוי לא שוחח עם השחקנים ותרגל באימון משחקונים, כשיניב קטן תפקד כג'וקר.

אלישע לוי צפוי לפתוח עם שלומי ארבייטמן בחוד לצד ולדימיר דבאלישווילי. ארבייטמן הוזכר הבוקר בתקשורת הטורקית כמועמד לעזוב לגלאטסראיי, אבל במועדון לא מתלהבים לשחררו אלא אם כן הקבוצה הטורקית תציע סכומים מפתים. מוחמד גדיר (כאבי גב) שנטש את האימון אתמול בספק גדול למשחק לאחר שנטש אותו גם הבוקר. אייל משומר יעבור את הניתוח רק ביום שלישי אך בכל מקרה עלי עוסמאן יפתח. ז'ורז'ה טשיירה יפתח על חשבון שי מימון לצד דקל קינן. ההתלבטות בין ליאור רפאלוב ואייל גולסה נמשכת, כשרק באימון המסכם יוודע מי מבין השניים יפתח בקישור לצד גוסטבו בוקולי, ג'ון קולמה ויניב קטן.

כ-2,000 אוהדים הבטיחו את מקומם בבלומפילד. ההערכה היא ש-4,000 אוהדים לפחות יגיעו למשחק. מכבי תל אביב החליטה לפתוח גם את שער 7 באצטדיון לטובת אוהדי מכבי חיפה.

בימים האחרונים עלו בפני הקשר ג'ון קולמה מספר אפשרויות לעזוב לקבוצות אחרות באירופה, אך הוא ממתין להתפתחויות בעניינו. כזכור, בחיפה הסבירו אתמול כי בעונה הבאה לא יוכלו למכור אותו לאירופה ועזיבה שלו העונה היא כדאית עבור המועדון בעיקר מבחינה כלכלית. כעת נותר לבחון את האפשרות הזאת מבחינה מקצועית ואלישע לוי יביע בקרוב את דעתו על כך. אם חיפה תעפיל לליגת האלופות, יגדלו הסיכויים שהקשר הקולומביאני יעזוב משום שלוי מחפש לשדרג את העמדה הזאת בקשר אחורי בעל יכולות התקפיות גבוהות יותר. גוסטבו בוקולי מחכה להתפתחויות מצד המאמן ושיחה בין השניים צפויה להתקיים לקראת תום העונה.

החלוץ שלומי אזולאי שחתום במועדון לחמש שנים צפוי להשתלב יותר בקבוצה הבוגרת בעונה הבאה. אזולאי, המיוצג על ידי סוכן השחקנים ירון גלעדי, הבקיע העונה 12 שערי ליגה ו-3 בגביע המדינה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully