רק לפני שבוע פסק בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל עונש של משחק רדיוס עם קהל וקנס של 20 אלף שקל בפועל, אך הערב (שלישי) מתבשרים האדומים כי עונש הרדיוס שלהם בוטל, אך במקום זאת הקנס הוגדל ל-30 אלף ש"ח. בהודעה שהוציאה ההתאחדות נמסר כי "בית הדין העליון החליט להקל בעונשה של הפועל תל אביב, ביטל את משחק הרדיוס והעמיד את הקנס על סך של 30 אלף ש"ח".
כזכור, במשחק הליגה של הקבוצה בשבת לפני עשרה ימים, זרקו אוהדי הקבוצה חפצים שפגעו בקוון במהלך המשחק נגד מכבי נתניה, שהסתיים ב-3:3. על פי העונש המקורי, אמורה הייתה הקבוצה לארח השבוע את מכבי אחי נצרת מחוץ לאיצטדיון בלומפילד. כעת יוכלו האדומים לארח בביתם, אחרי שכבר נראה היה שאוהדיה יצטרכו לנדוד למגרש אחר.
האדומים הוציאו מאוחר תגובה רשמית: "אנו שמחים שבית הדין העליון הפעיל את שיקול דעתו בנוגע למידתיות שבין העבירה לבין העונש והתחשב במועדון ואלפי מנוייו ואוהדיו. אנו קוראים שוב לאוהדים להמנע מזריקת חפצים לשטח המגרש".
אגב מגרשים ואצטדיונים, היום קיבלה הקבוצה הודעה רשמית לפיה היא תפגוש את רובין קאזאן בביתה של האחרונה וזאת לאחר שהיו ספקות לגבי קיום המשחק בעיר הטטארית.
הרדיוס של הפועל תל אביב בוטל
9.2.2010 / 17:27