בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל דחה הבוקר (שלישי) את בקשתה של הפועל תל אביב לדחיית הדיון על ערעורה של הקבוצה בעניין העונש שספגה, לאחר התנהגות אוהדיה. כזכור, במשחק הקבוצה באצטדיון וינטר מול הכח עמידר רמת גן זרקו אוהדי הפועל רימון עשן אל תחום המגרש ונהמו לעברו של שחקן הכח איב ג'ידה.
האדומים הגישו אמש ערעור וביקשו לדחות את הדיון, לאחר המשחק מול מכבי חיפה, בתקווה שכך יתעכב ביצוע העונש, אולם בית הדין סירב לבקשתם, והדיון צפוי להתקיים כמתוכנן ביום רביעי אחר הצהריים (17:30).
כזכור, בית הדין העניש את האדומים בקיום המשחק מול מכבי חיפה במחזור הקרוב ללא קהל. בהפועל תל אביב טוענים כי ההחלטה תוביל לנזק של כמיליון שקלים לקופת המועדון. כמו כן בקבוצה אומרים כי הם משקיעים מאמצים לאיתור האוהד שזרק את רימון העשן במשחק, וכי הם פועלים יחד עם המשטרה לאיתור ומניעה של פעולות מסוג זה.
בינתיים שחקני הקבוצה ממשיכים באימונים כאשר שחקני הנבחרת הצעירה, אביחי ידין, ביברס נאתכו, עומרי קנדה וערן זהבי, צפויים לשוב לישראל ביום רביעי ולחזור להתאמן עם הקבוצה בסוף השבוע.
הפועל תל אביב לא הצליחה להערים על ההתאחדות
קרן שמש
9.9.2008 / 13:57