פיליפ ריברס, הקוורטרבק של סן דייגו, עבר כצפוי ניתוח בברכו הימנית, בעקבות קרע ברצועות. הוא צפוי להיעדר שישה חודשים, ונכון לעכשיו נראה שיפתח את העונה הבאה. ריברס נפצע במשחק הניצחון 24:28 על אינדיאנפוליס, ולאחר ניתוח ארתרוסקופיה עלה גם למשחק ההפסד 21:12 לניו אינגלנד בגמר ה-AFC.
שינויי מאמנים: סופסוף מאמן חדש לאטלנטה. אחרי חיפושים מקיפים, הפאלקונס שכרו את שירותיו של מייק סמית', שהיה מתאם ההגנה של ג'קסונוויל עד לעונה הנוכחית. "למייק יש את כל התכונות הנחוצות למאמן טוב והמתאימות לנו", אמר תומאס דימיטרוף, המנכ"ל שהתמנה רק בחודש שעבר. קאם קמרון, שפוטר ממיאמי על ידי ביל פארסלס, יהיה המתאם ההתקפי של בולטימור. הוא העוזר הראשון שמונה על ידי המאמן החדש, ג'ון הארבו.
מייק אולסטוט צפוי להודיע רשמית על פרישה. הפול-בק בן ה-34, שבילה את כל הקריירה בת 12 השנים שלו בטמפה ביי ונבחר שש פעמים לפרובול, סבל מקריירה רווית פציעות, האחרונה שבהן בצוואר, ניטרלה אותו ב-2007. "אם יש משהו שלא מתעסקים אתו, זה הצוואר", אמר אולסטוט, "יש כל מיני סיטואציות שיכולות רק להחמיר את המצב".
ריברס עבר ניתוח, מאמן חדש לפאלקונס
24.1.2008 / 10:54