שבע שנים לאחר שהוליך את בולטימור רייבנס לזכיה יחידה בתולדותיה בסופרבול, בריאן ביליק הולך הביתה. המאמן האנטיפט, שהצעיד את העורבים לעונה מאכזבת של 11:5, אורז את חפציו בהוראת הנהלת הקבוצה. גם הצוות שסייע לו יחפש עבודה חדשה.
לאחר שביליק שימש מתאם התקפה בקבוצה הענקית של מינסוטה של 1998, הוא מונה למאמן הרייבנס ב-1999. ב-2000 הוביל אותם, בסיוע המתאם ההגנתי מרווין לואיס, לזכיה בסופרבול, וגם ב-2001 הצעיד אותם לפלייאוף, אבל מאז הגיע עם הרייבנס רק פעם אחת, בשנה שעברה, לפלייאוף. את העונה הזו פתחו העורבים במאזן 2:4, ומאז נחלו תשעה הפסדים רצופים. רק ביום ראשון האחרון ניצחו את פיטסבורג כדי לקטוע את הרצף.
פיטורים גם במיאמי. ביל פארסלס החל לעבוד, וכבר פיטר את ה-GM של הקבוצה, רנדי מולר. בבפאלו התפטר מארב לוי הותיק, שכמאמן הצעיד את הקבוצה לארבעה סופרבולים רצופים אבל כ-GM לא הבריק. מאמן קרוליינה, ג'ון פוקס, בטוח שיישאר בקבוצה למרות העונה הכושלת (לקוראינו אוהדי הפנתרס, אנו בטוחים שאתם אוהבים את ההשערה הזו).
ג'ף פישר, מאמן טנסי, סבור שוינס יאנג יהיה כשיר למשחק הפלייאוף מול סן דייגו ביום ראשון. "אני לא בטוח מבחינה רפואית אם הוא יהיה כשיר, אבל הוא יעשה את הכל", אמר פישר. בכל מקרה, גם אם יאנג יוכל לשחק, ייתכן שפישר יעדיף בכל זאת את קרי קולינס הותיק.
בולטימור פיטרה את בריאן ביליק
1.1.2008 / 10:46