רוב אירופה נחה בעקבות משחקי סוף השבוע, שנערכו במסגרת מוקדמות אליפות אירופה 2008, כשביום רביעי יתחדשו להם הקרבות במחזור משחקים נוסף. ישנם מספר משחקים ששווה לשים אליהם לב בטופס, כאשר בנייה נכונה יכולה להניב כסף טוב. הפעם נבנה שני טורים: הטור הראשון ינסה 'ללכת על בטוח' וכך גם יניב רווח לא גדול, יחסית. הטור השני יהיה הימור פרוע, אבל עדיין מחושב, כזה שיכול לתת יחס מצוין.
הטור הבטוח: 3 משחקים, יחס 4.46 (10 ש"ח יניבו 45 ש"ח)
משחק 55: קולומביה - ברזיל. הסלסאו פותחים את המסע הארוך של מוקדמות מונדיאל 2010 בדרום אמריקה עם משחק לא קל בקולומביה. בקופה אמריקה, ללא הכוכבים הגדולים, הוכיחו הברזילאים את העליונות הגדולה שלהם ביבשת הלטינית. נראה שהסטטוס קוו יימשך גם לאחר המשחק הזה. ההימור: 2, יחס 1.60.
משחק 57: קולומביה - ברזיל (סה"כ שערים). נכון, בדרום אמריקה הכדורגל משוחרר, פתוח, קצבי ושמח. שחקנים, מאמנים והקהל, כמובן, אוהבים הרבה כיבושים, אבל המשחק הנ"ל לא יניב כמות רבה מדי של שערים. בכל זאת משחק ראשון בטורניר, כאשר הנבחרות ישתדלו לפתוח את הבית ללא ספיגה מרובה. ההימור: 2, יחס 1.80.
משחק 49: מקסיקו - ניגריה. שתי הנבחרות נפגשות למשחק ידידות. הנבחרת ממרכז אמריקה ומאמנה הוגו סאנצ'ז הראו שהם ידברו חזק, אחרי התצוגות הנאות בקופה אמריקה. האפריקאים לא מצליחים לשמור ברבות השנים על יציבות. אמנם זהו משחק בו מבקשים המאמנים לבחון הרכבים, מערכים ושחקנים, אבל המקסיקאים ירצו להמשיך ולשמור על הקו העקבי והחיובי מאז הגעתו של גדול שחקני מקסיקו לקווים, וכמובן, לא לתת לאוהדיהם ללכת הביתה מאוכזבים. ההימור: 1, יחס 1.55.
הולכים על הקצה: 3 משחקים, יחס 22.3 (10 ש"ח יניבו 223 ש"ח)
משחק 64: לוטון - נורת'המפטון. הקבוצה הביתית ממוקמת במקום ה-17 (מתוך 24 קבוצות) בליגה האנגלית הראשונה, כשהיא אוחזת במאזן של שלושה ניצחונות ושתי תוצאות תיקו בבית. האורחים, במקום ה-13 בליגה, לא הצליחו להשיג ניצחון אחד בחוץ בחמישה משחקים, אבל לעומת זאת סיימו שלושה מהם בתיקו. תיקו נותן יחס מצוין, וזה אפילו לא הימור מסוכן. ההימור: X, יחס 2.90.
משחק 40: ספורטינג גיחון - פרול. קרב מצוין בין המארחת המדורגת במקום השלישי בליגה הספרדית השנייה לבין האורחת, שמגיעה מהמקום החמישי. במחזור הקודם הרוחיבלנקוס השיגו ניצחון חוץ על אליקנטה ואילו פרול נוצחה בביתה על ידי נומנסיה. למרות שההגיון מורה על 1, נלך על תיקו. ההימור: X, יחס 2.75.
משחק 54: ואשקו דה גמא - בוטאפוגו. בברזיל זה לא משנה אם יש מוקדמות או אין מוקדמות, הם משחקים כדורגל וממשיכים לתת את המנה המקומית לאוהדים. בין שתי הקבוצות לא מפרידים מקומות רבים בטבלה, רק שלושה - בוטאפוגו במקום העשירי, ואשקו ב-13, ורק שתי נקודות הבדל. המצב הדי מאוזן של שתי הקבוצות יביא לחלוקת נקודות ביניהן. ההימור: X, יחס 2.80.