הפועל תל אביב מנסה להגביר את המאמצים בימים הקרובים, במטרה להכשיר את ברוך דגו וליאור אסולין לקראת המשחק נגד בני סכנין באצטדיון 'דוחא' ביום שבת. האדומים ערכו הבוקר (ראשון) אימון בוולפסון ממנו נעדרו שחקני הנבחרת הבוגרת והאולימפית.
ברוך דגו ערך אימוני ריצה בצידי המגרש, ועדין לא כשיר, זאת למרות שהצוות הרפואי של המועדון האמין כי בתחילת השבוע יחזור דגו לפעילות מלאה. גם מצבו של ליאור אסולין לא השתפר. החלוץ לא ערך הבוקר אימון יחד עם הקבוצה, ובהפועל ינסו להכשיר את שניהם לקראת המשחק בשבת.
עידן סרור ממשיך להרשים באימונים, ונראה כי סיכוייו לפתוח בשבת גדולים, אך התמונה הכללית תתבהר רק לאחר שהקבוצה תחזור להתאמן בסגל מלא, יחד עם כל שחקני הנבחרת.
ביום שישי הוזמן המגן דני בונדר, יחד עם משפחתו, להיות אורחי הכבוד של אלי רוזן, מנהל הנבחרת האולימפית, במשחק ברמת גן נגד נבחרת גרמניה. ביום שלישי הקרוב יערך משחק אימון בוולפסון בין קבוצת הנוער לקבוצה הבוגרת.
הפועל ת"א: מאמצים להכשיר את דגו ואסולין
רגב גולדמן
14.10.2007 / 18:05